E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemGökçek: Oğluma karşı 7 düvel birleşti---

Gökçek: Oğluma karşı 7 düvel birleşti

Gökçek: Oğluma karşı 7 düvel birleşti
26 Aralık 2016 - 12:55 borsagundem.com

Oğlu Osman Gökçek’in ATO seçimlerini kaybetmesinin ardından ilk kez konuşan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu’nu hedef aldı

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, oğlu Osman Gökçek’in Ankara Ticaret Odası (ATO) seçimlerini Gürsel Baran’a karşı 86 oyla kaybetmesinin ardından ilk kez konuştu. Oğlu Osman Gökçek’e karşı adeta 7 düvelin bir araya geldiğini söyleyen Gökçek, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu’nun “gelecekte Osman Gökçek’in yerine oynayabileceği” endişesiyle, FETÖ’cülerle işbirliği yaptığı suçlamasında bulunarak “Bu seçimin galibi Rifat Hisarcıklıoğlu’dur” dedi.

Ülke TV'de dün akşam katıldığı bir programda gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulunan Gökçek, ATO seçimleriyle ilgili oğlu Osman Gökçek’in kendisinden yardım talebinde bulunmadığını ve yardım etmediğini söyledi. Osman Gökçek’e karşı ittifak kurulduğunu iddia eden Gökçek, “Ben seçimlerde demiştim, 7 düvel bana karşı birleşti diye. ATO’da da 7 düvel, Osman’a karşı birleşti” dedi.

‘SEÇİMİN GALİBİ HİSARCIKLIOĞLU’DUR

Gökçek sözlerini şöyle sürdürdü: “Oğlumu kaybetmiş olarak görmüyorum. 86 oy aldı. Hem de kimlere rağmen. Bu seçimin galibi, Rifat Hisarcıklıoğlu’dur. Osman’a karşı tüm ATO’yu organize eden odur."

‘İNŞALLAH OSMAN’A AĞABEYLİK YAPARSIN’

Gökçek, seçimlerden önce Hisarcıklıoğlu ile bir araya geldikleri bilgisini de vererek şunları söyledi: “Halbuki Rifat’la ben bu seçimden çok önce konuştum. Osman’ın adaylığı gündeme geldiğinde, bu çocuk sana karşı aday olacak değil. ATO’yu, Ankara’yı sevdiği için bir Ankara tecrübesi yaşamak istiyor ve Ankara’ya da yararlı olacağını düşünüyor. Osman’a ağabeylik yaparsın inşallah, dedim. Fakat o, Osman’ın kendi yerine aday olacağını düşünmüş. Yakın çevresinden öğrendiğim de bu. Ondan sonra ATO’yu organize ediyor.

7 DÜVEL OSMAN’A KARŞI BİRLEŞTİ

Benim desteğimle seçilen ve sonra istifa eden Salih Bezci’yi, Büyük Birlik Partisi’nin tüm teşkilatını, İl Başkanı’nı, teker teker üyeleri arıyor. CHP İl Başkanı, milletvekilleri açıkça tweet attı. Hani ben yerel seçimlerde demiştim; ‘7 düvel bana karşı birleşti’ diye. ATO’da da 7 düvel Osman’a karşı birleşti. Buna rağmen almış olduğu 86 oy, çok büyük bir şey. Rifat’a hayırlı olsun.‘

OSMAN’I KALKIP SEÇTİRMEMEN, YAKIŞIR DEĞİL’

Gökçek, Rifat Hisarcıklıoğlu’nun, FETÖ ile mücadele söylemlerinden dolayı Osman Gökçek’e uyarılarda bulunduğunu, daha sonra da kendisinin FETÖ’cülerle işbirliği yaptığını savunarak Hisarcıklıoğlu’nu dost bildiğini ve seçimlerinde kendisine destek verdiğini söyledi. Gökçek, “İstikbal kaygısıyla gidip FETÖ’cülerle işbirliği yapıp Osman’ı kalkıp seçtirmemen, yakışır değil” dedi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (20)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • T.C.Hasan27 Aralık 2016 00:10

    Sayın Gökçek size hiç yakışmıyor TOBB Başkanına bu şekilde saldırmanız,size yazık çok yazık,sizi şiddetle kınıyorum, gözümden düştünüz bu hareketinizden sonra iyiki seçimi kaybetmişsiniz size oy vermiyenlerden Allah razı olsun inşallah. Amin

  • Kosavalı26 Aralık 2016 19:13

    Senin yerine belediye Başkan'ı yap Melih abi daha kolay

  • Kosavalı26 Aralık 2016 19:06

    Ee ne olacak senin oğlun olunca doğrumu olacak hakkıyla gelmiş olurdu gari sende kına yakardın hep galip mi gelmek var ozaman girmeseydi yarışa reis bu Ada'm çok ileri gidiyor

  • Kosavalı26 Aralık 2016 19:00

    Yetin artık sende illa seçilmesimi gerekiyodu Melih amca seçimle kaybetti daha ne yapalım alalım senin yavrunu koyalım tepeye sen hiç merak etme reisi Cumhur'umuz Birgün senin fişinide çekecek

  • recep kurt26 Aralık 2016 16:52

    tokat yemeğe alışın artık

  • Yedi düvel osssman26 Aralık 2016 16:50

    ATO yu kaybetti durmak yok yola devam Ankara Belediye Başkanı olsun şimdiki iyi degil

  • ne yedi düveli 26 Aralık 2016 16:38

    abd çin rusya almanya fransa kanada ingiltere yeni zelanda avustralya anzaklar şangay beşlisi avrupa birliği benelüx ülkeleri ittifak yaptı çünkü gelen adam dünya düzenini allak bulak edebilirdi bm dağılır ab parçalanır şangay beşlisi sinek ikilisi olur dolar euro biter yerine gökmoney gelebilirdi

  • yeter26 Aralık 2016 15:27

    Yeter gökçek yeter....

  • mehmet26 Aralık 2016 15:00

    bence oglunuz diyarbakir belediyesine kayyum olarak atansin.sizin tecrubelerinizden diyarbakir halkida faydalansin.

  • cengiz26 Aralık 2016 14:46

    oğlunu devamlı ön plana çıkarırsan sonucuna katlanmak zorundasın

  • Dogrusu26 Aralık 2016 14:29

    Bu adam kadar tehlikeli birisini daha tanimiyorum. Akp yede takar bir gun celmeyi.

  • gnthyr26 Aralık 2016 14:27

    tabi bizim derdimiz de senin oğlundu

  • Kenan26 Aralık 2016 14:16

    Borsayı tamamen piyasayı sömürme alanına cevirdiler. piyasayı sömürenlerin aptıklarıda hep yanlarına kar kaldı. Sıkıysa aynı şeyleri aynı işleri, doğan grubu boyner grubu veya koç grubu yapsaydı!

  • Fet26 Aralık 2016 14:09

    Bugun hepsinin ağzında feto. Peki Fetö eğer muhaliflik yapmasaydı, esiden olduğu gibi sadece akp siyasetine karşı olanları esseydi ve sınavsorularını götürmeye devam etseydi, yinede feto ya yola devam demezler miydi?

  • Ankara26 Aralık 2016 14:07

    Birde şu oğlunun son 10 yılda servetili nerden nereye getirdiği rakamlarla yazılsa. bu kadar kısa sürede bu kadar buyuk servet yapacak ne kadar beceikli bilge adammış.

  • recai26 Aralık 2016 13:47

    senin oğlun sanayici mi, ne işi var ATOda?

  • yiğit26 Aralık 2016 13:47

    daha kime kaybetiğinin farkına varamamış

  • keklik26 Aralık 2016 13:47

    adam gala fetö diyor, senden ala fetöcü mu olur?

  • hayri26 Aralık 2016 13:46

    bunları emine hanıma anlat şampiyon

  • asya26 Aralık 2016 13:33

    Bu adam neyin kafasını yaşıyor. Karşılarına çıkan aday Emine Erdoğanın akrabası.