E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporGençlerbirliği-Kayserispor maçında tarihi an---

Gençlerbirliği-Kayserispor maçında tarihi an

Gençlerbirliği-Kayserispor maçında tarihi an
09 Kasım 2019 - 17:08 borsagundem.com

Süper Lig'de Gençlerbirliği ile Kayserispor arasında Ankara'da oynanan karşılaşmada tarihi bir an yaşandı. Emre Demir, oyuna girdikten üç dakika sonra attığı golle tarihe geçti.

Süper Lig’in 11. haftasında Gençlerbirliği’nin, sahasında Kayserispor’u konuk ettiği maçı izleyenler tarihe tanıklık etti. Kayserispor’un 15 yaşındaki futbolcusu Emre Demir, oyuna girdikten henüz üç dakika sonra tarihe adını yazdırmayı başardı.

İlk yarıyı 1-0 geride tamamlayan Kayserispor’da teknik direktör Bülent Uygun, ikinci yarıda son 20 dakikaya girilirken beraberlik için hamlelerini yapmaya başladı. İlk olarak kaptan Umut Bulut’u çıkaran Bülent Uygun, oyuna Nurettin Yılmaz’ı aldı. Bülent Uygun ikinci hamlesini de yaptı ve 68. dakikada Mensah’ın yerine 2004 doğumlu Emre Demir oyuna girdi.

Emre Demir, maçta 71. dakika oynanırken ceza sahası içinde kontrol ettiği topta sert ve isabetli bir vuruş yaparak golünü attı. Lopes’in ceza sahasına yolladığı ortayı Nurettin indirdi. Savunmaya çarpan top Emre’nin önünde kaldı ve topu rakibinden kurtaran genç yıldız adayı sol ayağıyla çaprazdan güzel bir vuruş yaparak skora dengeyi getirdi. Henüz 15 yaşında olan Emre Demir, Süper Lig tarihinde gol atan en genç futbolcu olmayı başardı.

Adını tarihe yazdıran Emre Demir, takımının da zorlu deplasmanda beraberliği yakalamasını sağladı. Ancak Gençlerbirliği, 81. dakikada Stancu ile bir gol daha bularak üç puana uzanan takım oldu.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Emrah09 Kasım 2019 22:47

    Emre Demir 2004 doğumlu sol ayaklı 10 numara boy 1,75 umarım A takımda uzun süre alırsın diyeyim yolun açık olsun 15 yaşında olman önemli değil akıl başta bulunur zaten tebrikler Emre.Neden Ömer Faruk Beyaz fenerbahçe A takım kadrosuna alınmıyor 2003 doğumlu uyuyorsun Ersun Yanal hoca.

  • seko09 Kasım 2019 20:20

    Helal olsun..