E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaŞirket HaberleriGCM Yatırım “Olağanüstü Çalışan Deneyimi” ödülü aldı---

GCM Yatırım “Olağanüstü Çalışan Deneyimi” ödülü aldı

GCM Yatırım “Olağanüstü Çalışan Deneyimi” ödülü aldı
14 Mart 2024 - 16:00 borsagundem.com

GCM Yatırım, Happy Place to Work tarafından gerçekleştirilen Happy Workplaces – Türkiye’nin En Mutlu İşyerleri Araştırması’nda bu yıl Olağanüstü Çalışan Deneyimi Sertifikası ve Ödülü’nü almaya hak kazandı.

Güçlü teknolojik altyapısıyla Türk sermaye piyasalarının önde gelen yatırım kuruluşları arasında yer alan GCM Yatırım, dünyada mutlu iş yerlerinin standartlarını belirleyen ve 20’yi aşkın ülkede sertifikalandıran Happy Place to Work tarafından “Olağanüstü İş Yeri” sertifikası ve ödülü almaya hak kazandı.

Happy Place to Work dünyanın dört bir yanındaki şirketleri çalışan memnuniyeti, liderlik ve işyeri kültürü gibi kriterlere dayanarak değerlendiriyor. Happy Place to Work sürecini eşitlikci, verimli, üretken ve saygılı bir iş ortamı sağlamak adına yaptıkları çalışmaların ödülü olarak değerlendirdiklerini belirten GCM Yatırım İnsan Kaynakları Müdürü Arzu Gökseven, “Türkiye’nin en büyük aracı kurumlarından biri olma sorumluluğuyla insan kaynakları stratejilerimizde ‘çalışanlarımızın mutluluğunu’ önceliğimiz haline getirdik. Bugüne kadar eşitlikçi, gelişime açık, uzmanlaşmayı teşvik eden, liderliği destekleyen ve iş-yaşam dengesini koruyan bir anlayışla süreçlerimizi yönettik. İK alanında eğitimlerimize, yatırımlarımıza ve her şeyden önemli olan ‘insan odaklı’ bakış açımıza devam edeceğiz. Olağanüstü Çalışan Deneyimi sertifikası ve ödülü motivasyonumuzu daha da arttırdı” dedi.

GCM Yatırım, Olağanüstü Çalışan Deneyimi sertifikası ve ödülüyle şirket içi iletişimi güçlendiren ve çalışanların birbirleriyle etkileşimini devamlı olarak arttırmaya yönelik çalışmalardaki başarısını da tescillemiş oldu.

GCM Yatırım ‘Kaldıraçlı İşlemler İşlem Hacmi Lideri’ ödülü aldı

 

GCM Yatırım'da hisse işlemleri başlıyor

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)