E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaYaşam-MagazinGaripoğlu tavernada coştu---

Garipoğlu tavernada coştu

Garipoğlu tavernada coştu
13 Mart 2015 - 06:47 borsagundem.com

İşadamı Hayyam Garipoğlu, eşi Aysel Garipoğlu ve dostlarıyla Zorba Taverna’daydı

İşadamı Hayyam Garipoğlu, eşi Aysel Garipoğlu ve dostlarıyla  Zorba Taverna’daydı.  Göknur’un sahneye çıktığı gecede, grup şarkılara hep bir ağızdan eşlik etti. Mehmet Dalmaz ve eşi Zühre’nin annesinin yaş gününde buluşan Seyyal Taner, Selçuk Ural ve Ali Rıza Binboğa şarkılarını seslendirdi. Geceye katılanlar tabak kırarak sirtaki yaptı.

İşadamı Hayyam Garipoğlu, önceki akşam eşi Aysel Garipoğlu ve dostlarıyla Gayrettepe’deki tavernada felekten bir gece çaldı.

Münevver Karabulut’u öldüren ve daha sonra hapiste intihar eden yeğeni Cem Garipoğlu’na yardım ve yataklıktan yargılanıp serbest kalan Hayyam Garipoğlu ve eşi, normal hayatlarına geri döndü. Önceki akşam Zorba Taverna’ya giden çift, burada karşılaştıkları Seyyal Taner, Selçuk Ural ve Ali Rıza Binboğa’yla eğlendi. Şarkıcı Göknur, masasına gittiğin işadamı için ‘Aldırma Gönül’ şarkısını okudu. Bu sırada Aysel Hanım’ın eşine “Aldırma Hayyam” diye sarılması dikkat çekti. Garipoğlu çifti, sabahın ilk ışıklarına kadar kaldıkları mekanda keyifli zaman geçirdi; tüm şarkılara eşlik etti.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)