E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaŞirket HaberleriGalatasaray'ın golcüsü İspanya'ya transfer oldu---

Galatasaray'ın golcüsü İspanya'ya transfer oldu

Galatasaray'ın golcüsü İspanya'ya transfer oldu
02 Şubat 2024 - 07:09 borsagundem.com

Sarı-kırmızılı ekipten yapılan açıklamada Cedric Bakambu'nun 5 milyon Euro net, 5 milyon 50 bin Euro ise şarta bağlı bonuslarla birlikte İspanyol temsilcisi Real Betis'e transfer olduğu bildirildi

Galatasaray, Sacha Boey'u rekor bonservis bedeliyle Bayern Münih'e satmasının ardından Cedric Bakambu'yu da 5 milyon Euro net, 5 milyon 50 bin Euro ise şarta bağlı bonuslarla Real Betis'e gönderdi

Galatasaray'da Sacha Boey ve Angelino'nun ardından Cedric Bakambu da takıma veda etti.

İspanyol ekibi Real Betis, Bakambu'nun transferi için Galatasaray'la anlaşma sağladı.

Galatasaray, Demokratik Kongolu forvet oyuncusu Cedric Bakambu'nun 5 milyon Euro net, 5 milyon 50 bin Euro ise şarta bağlı bonuslarla İspanyol temsilcisi Real Betis'e transfer olduğunu açıkladı.

Sarı-kırmızılı kulüpten Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) yapılan açıklamada, "Profesyonel futbolcumuz Cedric Bakambu´nun transferi konusunda Real Betis Balompie SAD ile anlaşmaya varılmıştır. Yapılan anlaşmaya göre Real Betis Balompie SAD, şirketimize net 5.000.000 Euro garanti ücret ile net 5.050.000 Euro tutarında şarta bağlı bonus ödeyecektir" ifadeleri kullanıldı.

Galatasaray'ın yaz transfer döneminde kadrosuna kattığı Bakambu, sarı-kırmızılı forma altında 16 maçta süre buldu. Bakambu, bu karşılaşmalarda 2 gol attı ve 1 asist yaptı.

GALATASARAY'DAN BAKAMBU'YA TEŞEKKÜR

Sarı-kırmızılı kulüp, Real Betis ile anlaşmaya varan Bakambu'ya yayımladığı veda mesajıyla teşekkür etti. Kulüpten yapılan açıklamada, "Galatasaray formasıyla vermiş olduğun emek ve katkılardan dolayı teşekkürler Cedric. Bundan sonraki kariyerinde başarılar" denildi.

Tecrübeli golcü İspanya'da daha önce Villarreal formasını terletmişti.

Galatasaray yeni sağ bekini buldu! Anlaşma sağlandı

 

Galatasaray Sacha Boey'u resmen açıkladı! Rekor transferde bonus detayı

 

Galatasaray, Sacha Boey'yi 30 milyon euroya Bayern Münih'e sattı!

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

Son Değer: 9,55
En Yüksek: 9,84
En Düşük: 9,47
Değişim 0,42 %
FK: 28,56
PD / DD: -5,46
İşlem Hacmi 756.777.443
Toplam Adet: 78.378.931
Ağırlıklı Ort.: 9,66
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)