E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporGalatasaray'dan TFF'ye Fenerbahçe başvurusu---

Galatasaray'dan TFF'ye Fenerbahçe başvurusu

Galatasaray'dan TFF'ye Fenerbahçe başvurusu
26 Nisan 2021 - 17:57 borsagundem.com

Sarı-kırmızılılar, Fenerbahçe'nin 1959 öncesi şampiyonluklar için yaptığı başvurunun reddedilmesi için TFF'ye ek itirazda bulundu.

Galatasaray, Türkiye Futbol Federasyonu'na (TFF) Fenerbahçe'nin 1959 öncesi şampiyonluklar için yaptığı başvurunun reddi için başvurdu.

Sarı-kırmızılı kulübün ilk ve ek itirazları şu şekilde;

Terim, Galatasaray Başkanlığı için yeşil ışık yaktı

 

Fenerbahçe'de sakatlık şoku! 2 hafta yok...

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (5)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Yorum26 Nisan 2021 20:18

    Boş bonuşuyor fenerbahçe nin cumhuriyet dönemindeki tff nin kurulduğu günden 1959 a kadar olan şampiyonlukları kabuledilince bu işten gs menfi ama bunun yanında fenerbahçe in =9 gs=1 Beşiktaş=7 Ankara demir spor=2 harbokulu=2 Eskişehir demir spor=1 güneş spor =1 göztepe=1 gençlerbirliği=2 İstanbul spor=1 ankaragücü=1 muhafızgücü=1 harbiye=1 şampiyonluğu var yani bütün Türk kulüpleri menfi değil gs ciler bu kadar kulübün hakkını yiyemezsin gs bu güne kadar bu kulüplerin parasını gs yedi ama bu günden sonra yiyemiyecek asıl mesele bu ayrıca bu kararı alan tff başkanı haluk Ulusoy a da mahkeme önünde hesap sorulmalıdır neye istinaden 1959 dan itibaren diye karar aldınız denilmelidir bu durum sadece gs nin işine gelmektedir sizinde gs li olmanız bu konuda böyle karar almanıza bir etken midir

  • Harbi26 Nisan 2021 22:11

    Hadi oradan

  • Gökhan26 Nisan 2021 20:10

    Fenerbahçe'nin başvurusunu anlıyorum da, Galatasaray'ın TFF'ye itiraz için başvurmasına pek anlam veremedim...

  • Sss26 Nisan 2021 19:44

    Fenerbahçe düşmanlığı,gs nin hücrelerine kadar işlemiş...

  • feilner26 Nisan 2021 19:07

    yırtın kendinizi böylece geçmişinizi inkar ediyorsunuz sade kulüp olarak değil terinin son damlasını sahada akıtmış futbolcularınızı tüm futbolcuları ve  milli takım geçmişinizide inkar ediyorsunuz buda size yakışır açıkçassı çok yazık metin oktaylar ve niceleri demek hayalmiş sadece