E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporGalatasaray'dan MHK Başkanı Lale Orta'ya istifa çağrısı---

Galatasaray'dan MHK Başkanı Lale Orta'ya istifa çağrısı

Galatasaray'dan MHK Başkanı Lale Orta'ya istifa çağrısı
06 Nisan 2023 - 02:54 borsagundem.com

Galatasaray (#GSRAY), Ziraat Türkiye Kupası'nda yaptığı maçın ardından verilen kararlar sebebiyle MHK Başkanı Lale Orta'yı istifaya davet etti.

Galatasaray Kulübü, Ziraat Türkiye Kupası çeyrek finalinde Medipol Başakşehir'e elendikleri maçtaki hakem kararlarından dolayı Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Merkez Hakem Kurulu (MHK) Başkanı Lale Orta'nın istifasını istedi.

Kulübün sosyal medya hesabından paylaşımlarda Medipol Başakşehir karşılaşmasında yedikleri 2. gol ile penaltı bekledikleri 2 pozisyonun görüntülerine yer verildi.

"Lale Orta istifa" etiketinin kullanıldığı paylaşımlarda, Video Yardımcı Hakemin (VAR) pozisyonlara müdahale etmediğine değinilerek sırasıyla "Kasıt VAR", "Art niyet VAR" ve "Operasyon VAR" ifadeleri kullanıldı.

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'de kendi aleyhine, şampiyonluk yarışındaki rakiplerinin ise lehine olduğunu iddia ettiği pozisyonlarla ilgili de Lale Orta'yı istifaya çağırmıştı.

Galatasaray kupaya veda etti

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Hakkı hak08 Nisan 2023 06:14

    Gs derin devletin yarattığı şımarık çocuk"….kendi çıkarı için yıllardır fetö destekli hakemlerle elde ettiği sözde başarılar! Elde etmek için aynı desteği arıyor bulamayınca da ortamı kasmak için elinden gelen her türlü çamuru atarak Türk futbolunu katlediyoooor……

  • Gazebo06 Nisan 2023 07:42

    Gs bu işin tadını kaçırdı ve takımının ve hocasının da hatalarını örtbas etti konsantrasyonunu bozdu. Gs ye açık oynayan takım fark yer, kapalı ve iyi kontra yapan takım fark atar. Gs zaniolo gibi anlamsız gereksiz ve zamansız transferlerle zaten iyi çalışan makinesini bozdu. Son maçta 3 golü VAR atmadı kendi yedi, önce oyununu defansını gözden geçirsin 3 kişiyle defans yapan fb gibi iyi takımlara karşı çok fark yer. Şu ana kadar şansı yaver gitti birçok maçta fark yemekten kurtuldu.