E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporGalatasaray'da kritik zirve!---

Galatasaray'da kritik zirve!

Galatasaray'da kritik zirve!
29 Aralık 2021 - 10:03 borsagundem.com

Galatasaray'da başkan Burak Elmas ile teknik direktör Fatih Terim bugün bir görüşme yapacak. Denizlispor maçında önce planlanan görüşmede Denizlispor mağlubiyeti sonrası sürpriz kararlar çıkabilir.

Süper Lig’de ilk yarının bitimiyle birlikte zirvenin 19 puan gerisinde kalarak büyük hayal kırıklığı yaratan Galatasaray, dün akşam sürpriz şekilde Denizlispor’a penaltılarla yenilerek Ziraat Türkiye Kupası’na da başladığı turda veda etti. 

Galatasaray'da kritik zirve!

Bu sezon UEFA Avrupa Ligi’nde yakaladığı başarıya rağmen gelecek sezon Avrupa kupalarına katılma hakkını oldukça zora sokan Sarı-Kırmızılılar’da Başkan Burak Elmas ve teknik direktör Fatih Terim bugün bir araya gelecek.

Habertürk Spor'dan Erhan Kaan Adıgüzel'in haberine göre; Denizli maçının sonucundan bağımsız olarak kararlaştırılan toplantının ana gündemi transfer olacakken sürpriz elenme sonrası kritik kararların alınabileceği öğrenildi.

Karşılaşmanın ardından, “Kendim dahil zarar verene izin vermem” diyerek istifa edebileceğinin sinyallerini veren teknik direktör Fatih Terim’in, yapılacak görüşmede Başkan Burak Elmas’a kendisiyle yola devam edip etmek istemediğini soracağı ifade edildi.

Galatasaray'da kritik zirve!

Seçim döneminde Fatih Terim’den başka çalışmayı düşündükleri alternatif bir hoca dahi olmadığının altını çizen Elmas’ın, gelen tepkiler sonucunda yönetiminde hoca konusunda fikir ayrılıklarının oluşmaya başladığı kaydedildi.

Ancak yine de son sözü söyleyecek olan Başkan Burak Elmas’ın hoca değişikliğine sıcak bakmadığı öğrenildi.

TERİM’İ GÖNDERİRSE SEÇİME GİDEBİLİR

Mayıs ayında gerçekleşen seçimde Terim kozunu kullanarak taraftar desteğini de arkasına alan Başkan Elmas’ın tecrübeli çalıştırıcıyla yola devam etmeme kararı alması halinde kendisinin de seçime gidebileceği öğrenildi. 

Galatasaray'da kritik zirve!

Yaz döneminde 25 milyon Euro civarında transfere para harcayan Sarı-Kırmızılı yönetim, devre arasında takıma takviye yapacak sıcak parayı henüz bulabilmiş değil.

Oyuncu satışıyla bütçe oluşturup transfer yapmak isteyen Elmas’ın hocayı göndermesi durumunda da yönetimsel sıkıntılar yaşayabileceği konuşuluyor.

Galatasaray'da kritik zirve!

Galatasaray için Luis Suarez iddiası!

 

Terim: Maalesef sadece Avrupa kaldı

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (8)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • MeToKo29 Aralık 2021 12:59

    Her ara dönemde ve yaz doneminde kadro yapılanmasi dye cikiyo bu terimden kurtulup vizyon sahibi yabancı bir hoca gerekli

  • Cimbomlu29 Aralık 2021 12:48

    fatih terime laf söylemeyin. Hakemler hatalı

  • ♥️💛29 Aralık 2021 12:46

    İstifa da bir hizmettir. Ama nerdeeee

  • CAN29 Aralık 2021 12:15

    TERİM bir anadolu takımını ilk 3 e soksun,o zaman teknik direktör olur

  • mustafa bozbıyık29 Aralık 2021 11:12

    fatih terim gibi kendisin de hiç bir zaman kusur bulmaz. hep sorun transferde futbolcular da hakemler de .Yahu denizlispor 2. ligde ki bir takım oynatacak oyuncusu bile yok. seni gelip evin de alt ediyorsa istifa etmenin zamanı gelmiş te geçiyor bile.

  • emekci29 Aralık 2021 10:45

    fenerliler sene başından beri fatih terim istifa etmesin diye her foruma, sosyal medyaya destek açıklamaları yazıyor:)

  • süslü sülü29 Aralık 2021 11:34

    adamlar başarılı oldu, gs bu sene hem ligden hem pupadan elendi. avrupaya gitme ihtimali de yok denecek kadar az seneye

  • oktay doğaner29 Aralık 2021 10:42

    Fergusonun takım oluşturma aşamasında  M.U da olanların aşağı yukarı aynısı oluyor. Sonra ne olduğu ortada. Dün akşam halı saha becerisi olan biri bile olsa böyle olmazdı. Golcü olmadan olmuyor.