E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaŞirket HaberleriGalatasaray’da gelir % 60 düştü, zarar 290 milyon---

Galatasaray’da gelir % 60 düştü, zarar 290 milyon

Galatasaray’da gelir % 60 düştü, zarar 290 milyon
20 Ocak 2021 - 16:38 borsagundem.com

Taraftarın destek mesajlarıyla mutlu olduğun söyleyen Cengiz, “290 milyon zarar, 6 aylık. Bunu 12 aya böldüğünüzde ortaya çıkacak zarar belli" dedi.

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, kulüp kanalı GS TV'den gündeme dair önemli açıklamalarda bulunuyor. Transfere dair önemli açıklamalarda bulunan Cengiz, "Sevgili hocamızın transfer talepleri açık. Bugün de temaslarımız oldu o doğrultuda. Görüşmelerimiz devam ediyor. Bizim verme gücümüz ile karşı tarafın talebi çok açık bir yelpaze. Karşı taraf da iyi niyetli. İnşallah bir noktaya geliriz." ifadelerini kullandı.

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, kulüp kanalı GS TV'den gündeme dair önemli açıklamalarda bulunuyor. Konuşmaları canlı bir şekilde aktarıyoruz.

İşte Mustafa Cengiz'in açıklamaları:

"Gece yarısı mesajlar gelince, 'Lütfen Başkanım Twitter'a bak' dediler. Ben de girdim, hemen gündeme baktım. Taraftarlar hashtag açmış. Müthiş duygulandım... Taraftarımızın, Galatasaray'a maddi destek olmaya çalıştığını gördüm. Biz çok ciddi denetime tabiyiz. 290 milyon zarar, 6 aylık. Bunu 12 aya böldüğünüzde ortaya çıkacak zarar belli."

"Gelirlerimiz son 6 ayda yüzde 60 azaldı. Bunun üstüne, pandemiden ötürü herkeste bir çekinme başladı ve destek azaldı. Gelirlerimizdeki düşmenin yanında, kur farkı nedeniyle giderlerimiz de yüzde 60 arttı."

"Taraftarın buna sahip çıkması beni çok duygulandırdı. İnsana bir his gerek. Bu konuşmadan sonra IBAN numaralarımız yayınlanacak."

Mustafa Cengiz konuşma yaptığı sırada Galatasaray'ın sosyal medya hesabından "#AslanGibiSponsor" yazısı paylaşıldı.

Futbol kulüpleri zararda

 

Fenerbahçe-Galatasaray derbisinin tarihi belli oldu

 

Galatasaray'da kriz büyüyor

 

Galatasaray borç yapılandırma detaylarını gizliyor

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

Son Değer: 9,55
En Yüksek: 9,84
En Düşük: 9,47
Değişim 0,42 %
FK: 28,56
PD / DD: -5,46
İşlem Hacmi 756.777.443
Toplam Adet: 78.378.931
Ağırlıklı Ort.: 9,66
ETİKETLER :
YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Vatandaş21 Ocak 2021 08:46

    Beter olun,hatta batın...Olmayan paralarla transfer yaparsanız olacağı bu.Üçkuruşluk ,kıytırık topçulara çuvalla para verirseniz geleceğiniz durum budur. Avrupa başarısı zaten yok. 

  • Bazen saçmalıklara susmak istemiyorum 20 Ocak 2021 18:57

    Futbol çalışmayıp üretmeyen insanların çalışıp üreten insanlardan aylık bin katı para kazanma yoludur şimdi kulüpler yüzde 70 asgari ücretle zar zor geçinen insanlarımızdan para isteyip aylık geliri 500.000 ile 1 milyon tl olan insanlara para dağitmanın peşinde.

  • Tekno papaz20 Ocak 2021 18:27

    Beinsporta indirim yaparsanız, Falcao artık kaç milyon alıyorsa paraları böyle saçarsanız biraz zor toplanır. Tahsisli-bedelliler yapıldı nereye gitti bu kadar para yazık taraftarınıza ve yatırımcınıza 5 para etmez 4 kulüpte hepsi batak ama fırsat yakalanırsa %100 almamak olmaz iyi kazandırıyor.