E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporGalatasaray'da Falcao şoku---

Galatasaray'da Falcao şoku

Galatasaray'da Falcao şoku
30 Aralık 2020 - 09:30 borsagundem.com

Galatasaray'da devre arası yolların ayrılması istenen Radamel Falco ile gerçekleştirilen görüşmede henüz bir sonuç çıkmadı.

Büyük umutlarla Galatasaray'a transfer edilen, ancak geçirdiği sakatlıklardan dolayı bir türlü istenilen performansı sergileyemeyen Kolombiyalı yıldız Radamel Falcao'nun geleceği belirsizliğini koruyor.

ALACAKLARININ HEPSİNİ İSTEDİ

Sarı-kırmızılı yönetimin devre arası 'yolları ayıralım' teklifinde bulunduğu Falcao'dan beklenmedik bir cevap aldı. 1.5 yıl daha sözleşmesi bulunan Falcao'nun ileriye dönük alacaklarının hepsini istemesi Galatasaraylı yönetcileri şoka uğrattı. Bu rakamın 9 milyon Euro'yu bulması Galatasaray'ın elini kolunu bağlamış durumda.

ABD'de teşvik belirsizliği devam ediyor

 

Borsada kasımda yapım ralli sürüyor

 

Gün sonu alımları ile rekor kapanış

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • EKRİST30 Aralık 2020 11:02

    GS keriz arıyor bu adamı alacak kadar salaklarmı ki alsınlar.burada oynasada oynamasada 5 milyon euro yıllık maaş almaktadır.bunu buraya getirenlere yazıklar olsun.bunun gibi kaç tane futbolcu geldi gitti hala bunları getirenler utanmadan görevde durmaktadırlar.