E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporGalatasaray'da ayrılık!---

Galatasaray'da ayrılık!

Galatasaray'da ayrılık!
27 Ağustos 2023 - 09:35 borsagundem.com

Yunus Akgün, Leicester City'ye satın alma opsiyonuyla transfer oldu.

Galatasaray Kulübü, Yunus Akgün’ün 2023-2024 sezonu için şarta bağlı zorunlu satın alma opsiyonu ile geçici transferi konusunda Leicester City ile anlaşmaya varıldığını duyurdu.

Yunus Akgün, Leicester City'ye transfer oldu

Sarı-kırmızılı kulüpten yapılan açıklamada, "Yapılan anlaşmaya göre Leicester City Football Club Limited, şirketimize 500.000 euro geçici transfer bedeli ödeyecektir. Futbolcunun şarta bağlı transfer bedeli 9.000.000 eurodur. Ayrıca, Leicester City Football Club Limited‘e futbolcunun transferinin gerçekleşmesi ve ileride üçüncü bir kulübe transfer olması durumunda satış bedeli kârının %15'i şirketimize ödenecektir." ifadeleri yer aldı.

Kerem Aktürkoğlu: Yolun açık olsun

Öte yandan Galatasaray'ın milli futbolcusu Kerem Aktürkoğlu, Yunus Akgün için mesaj yayımladı.

Aktürkoğlu, sosyal medya hesabından yayımladığı mesajda, şunları kaydetti:

"Dostum, güzel kardeşim. Hayatında büyük bir adıma, büyük bir meydan okumaya hazır olduğunu en iyi bilenlerdenim. Bu yolculukta çok başarılı olup, aileni ve bizleri fazlasıyla gururlandıracağına çok eminim. Güzel günlerde birlikte sevindik, zorluklara da aynı şekilde birlikte göğüs gerdik. Aramızda mesafeler olsa da bundan sonra da tüm kalbimle senin yanındayım. Hayatında başarılar, güzellikler, mutluluklar hep seninle olsun güzel kardeşim. Seni iyi ki tanımışım, iyi ki varsın. Seni çok seviyorum. Yolun açık olsun."

Galatasaray Avrupa deplasmanında kazandı

 

Galatasaray için 25 milyonluk maç

 

Hakim Ziyech Galatasaray'da

 

Galatasaray, Şampiyonlar Ligi kadrosunu UEFA'ya bildirdi

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)