E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporGalatasaray Marcao'nun alternatifini buldu---

Galatasaray Marcao'nun alternatifini buldu

Galatasaray Marcao'nun alternatifini buldu
03 Temmuz 2022 - 09:56 borsagundem.com

Galatasaray, sezon öncesi kampına henüz katılamayan 26 yaşındaki Brezilyalı stoper Marcao'nun alternatifini buldu. İşte transfer haberinin detayları...

Galatasaray, Sevilla'ya transfer olması gündemde olan ve sezon öncesi kampına henüz katılamayan 26 yaşındaki Brezilyalı stoper Marcao'nun takımdan ayrılması halinde Lyon'dan ayrılan yıldız futbolcuyu kadrosuna katacak.

Sarı-kırmızılılar, İspanya La Liga ekibi Sevilla'ya transferi gündemde olan Marcao'nun yerine alternatif oyunculara yöneldi.

TEKNİK DİREKTÖR BURUK'TAN MARCAO AÇIKLAMASI!

Öte yandan Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, düzenlenen basın toplantısında Marcao'nun Galatasaray'daki geleceği hakkında açıklamalarda bulundu.

Okan Buruk takıma yeni katılan isimleri değerlendirirken, Marcao hakkındaki transfer iddialarına da yanıt verdi.İşte Okan Buruk'un açıklamaları: "Kazımcan da Abdülkerim de bize önemli katkılar sağlayacak isimler olacak. Marcao bizim oyuncumuz ve ondan çok memnunuz ama tabii ki talipleri de var. Kulübümüzün istediği teklif gelmediği veya anlaşılmadığı sürece bizim oyuncumuz olarak göreceğiz. Marcao'yla da konuşmamızda anlaşma olmadığı sürece buraya gelerek görevini yapmaya devam etmek istediğini belirtti." dedi.

Okan Buruk, yeni transferleri kampa yetiştirmeyi ve 3 sezonluk aranın ardından Galatasaray'a yeniden şampiyonluk kazandırmak istediklerini belirtti.

TALİPLER ARASINDA ZENİT DE VAR

Ayrıca Galatasaray, İspanyol ekibi Sevilla'ya transferi gündemde olan Brezilyalı stoper Marcao'nun talipleri ile görüşme halinde.

26 yaşındaki Brezilyalı stopere Zenit ve Sevilla resmi teklif yaptı. Marcao, Rusya'da oynamaya pek sıcak bakmazken, La Liga'da forma giymeye istekli.

Sevilla, bonuslar ile birlikte yaklaşık 10 milyon Euro önerdi ancak bu teklif yönetim tarafından yetersiz bulundu. İspanyol ekibinin teklifini revize etmesi bekleniyor.

Marcao, 3.5 sezondur formasını giydiği Galatasaray'da toplamda 140 maça çıkarken 2 gol attı ve 1 asist kaydetti.

Galatasaray Marcao için 15 milyon euro istiyor

 DENAYER ADAYLAR ARASINDA

Stoper takviyesi olarak Abdülkerim Bardakcı'yı kadroya katan Galatasaray, Marcao'nun ayrılığı halinde bir stoper daha alacak. Bu bölge için ilk aday ise Aslan'ın eski yıldızı Jason Denayer.

Daha önce de Sarı-kırmızılı formayı giyen ve bonservisi elinde olan 27 yaşındaki Belçikalı stoper ile görüşmeler sürüyor.

GALATASARAY'DA 50 MAÇI VAR

Jason Denayer, geçen sezon Lyon forması ile 19 maçta 3 gollük performans sergiledi. 27 yaşındaki savunmacı, iki farklı dönemde oynadığı Galatasaray'da ise 50 maçta forma giydi.

Okan Buruk'tan 'Marcao' açıklaması!

Marcao için iki teklif

Marcao, Avrupa'da ısrar ediyor

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)