E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporMarcao, Avrupa'da ısrar ediyor---

Marcao, Avrupa'da ısrar ediyor

Marcao, Avrupa'da ısrar ediyor
21 Haziran 2022 - 09:20 borsagundem.com

Galatasaray'ın Brezilyalı savunmacısı Marcao'nun talipleri artmaya başladı. Önce İtalyan ekibi Torino tecrübeli futbolcuyu gözüne kestirdi, şimdi de Zenit.

Galatasaray 'da artık ayrılmasına kesin gözüyle bakılan Marcao değere bindi... İspanyol ekibi Sevilla geçtiğimiz günlerde resmi bir şekilde Brezilyalı futbolcu için Sarı- Kırmızılılar'a ilgisini belirtirken, İtalyan temsilcisi Torino ile Ruslar'dan Zenit de yıldız oyuncuya talip oldu.

Galatasaray’daki performansıyla birçok kulübün listesine giren Marcao, sarı-kırmızılılara veda için geri sayımda. Temmuz 2018'de Chaves’ten 900 bin Euro bonservisle alınan Brezilyalı stoperin Avrupa kupalarında oynama isteği nedeniyle Galatasaray yönetimi pes etti.

Sevilla, Marcao'nun en ciddi talibi. Cimbom, 26 yaşındaki oyuncuyu 15 milyon Euro'ya satmaya hazırlanırken Torino ve Zenit'ten gelecek teklifleri de değerlendirecek.

Denayer beklemede

Marcao’nun alternatifi uzakta değil. Bir süre önce İstanbul'a gelen Jason Denayer, Florya Metin Oktay Tesisleri'nin yeni sorumlularından Cenk Ergün ile sürekli görüşüyor. Son olarak Lyon'da forma giyen ve bonservisi elinde olan 26 yaşındaki Belçikalı stoper, Beşiktaş'tan gelen teklifi Galatasaray nedeniyle beklemeye aldı.

Cenk Ergün göreve başladı

Galatasaray’da beklenen görev değişikliği dün yaşandı. Sarı-kırmızılılar, eski Başkan Burak Elmas döneminde sportif direktör olarak iş başı yapan Pasquale Sensibile ile yolların ayrıldığını açıkladı. Resmi siteden İtalyan futbol adamına teşekkür edildi. Yapılan ikinci açıklamada ise aynı göreve Cenk Ergün'ün getirildiği duyuruldu.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)