E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporGalatasaray kadroyu yeniliyor---

Galatasaray kadroyu yeniliyor

Galatasaray kadroyu yeniliyor
28 Mart 2021 - 15:30 borsagundem.com

Yeni sezon öncesinde büyük bir kadro revizyonuna gidecek olan Sarı Kırmızılı ekipte, yapılacak seçime rağmen Terim bir yandan da yeni transferler için çalışmalarını sürdürüyor

Süper Lig'de maç eksiği ile lider olan Beşiktaş'ın 3 puan gerisinde şampiyonluk mücadelesini sürdüren Galatasaray'da milli takım arasında transfer hareketliliği yaşanıyor. Kadrosunda sözleşmesi bitecek olan yabancı futbolcuların bazılarıyla yolları ayıracak! Hali hazırda kiralık olarak forma giyen Etebo, Saracchi gibi isimler de takımdan ayrılacak.

İlk olarak A Milli Takım'da teknik direktör Şenol Güneş'in vazgeçilmez isimlerinden biri olarak dikkat çeken Kenan Karaman, Galatasaray'ın transfer listesinde zirvede yer alıyor.

Almanya Bundesliga 2 ekiplerinden Fortuna Düsseldorf ile olan sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Kenan Karaman ile ciddi şekilde ilgilenen Galatasaray'da Fatih Terim de oyuncu ile görüşmelere başlayacak.


Herhangi bir bonservis ücretinin ödenmeyecek olması Sarı Kırmızılılar için büyük bir avantaj olarak belirtilirken, Süper Lig'in diğer dev kulüplerinin de Kenan Karaman'a ilgisinin olduğu biliniyor. Terim, oyuncu ile yapacağı görüşmelerde ikna konuşmaları yaparken, oyuncu da Türkiye'ye gelmeye sıcak bakıyor.


Galatasaray'ın sezon sonunda patlatmayı planladığı bir diğer transfer bombası ise yine A Milli Takım'ın yıldızı Kaan Ayhan oldu.


Şenol Güneş yönetiminde hem EURO 2020 elemelerinde hem de 2022 Dünya Kupası elemelerinde sık sık forma şansı bulan oyuncu, aynı şansı kulübünde yakalayamıyor.


İtalya Serie A ekiplerinden Sassuolo'da forma giyen Kaan Ayhan, kulübünde istediği forma şansını bulamadığı için ayrılığı ciddi olarak düşünüyor.


Sağ bek, stoper ve ön libero olarak görev yapabilen Kaan Ayhan sezon başında yolunu tuttuğu Sassuolo'da istediği süreleri bulamıyor. 26 yaşındaki oyuncu da daha önceden teklif aldığı Galatasaray'a gelmeye sıcak bakıyor.

TFF'de aranan terazi Terim'de çıktı

Terim ve Davala'ya ceza şoku

Galatasaray'dan TFF'ye flaş başvuru

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

Son Değer: 9,68
En Yüksek: 9,84
En Düşük: 9,47
Değişim 1,79 %
FK: 28,95
PD / DD: -5,54
İşlem Hacmi 409.653.668
Toplam Adet: 42.335.649
Ağırlıklı Ort.: 9,41
YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Galatasaray.28 Mart 2021 20:43

    Kaç kez şampiyon olmuş Fatih terim zamanında ona göre yazın

  • MeToKo28 Mart 2021 17:58

    Fatih terimden olmaz sürekli transfer yapar her sezon sonu kadroda baştan aşağı revizyon der ucuz oyuncu bulmak lazım genç ucuz maaşı düşük bonservisi elinde boupendza, ndayishimiye, osayi samuel gibi