E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporGalatasaray finale bir adım daha yakın---

Galatasaray finale bir adım daha yakın

Galatasaray finale bir adım daha yakın
29 Mayıs 2014 - 00:26 borsagundem.com

Yarı final play-off serisinin 3. maçında Banvit'i 76-71 yenen G.Saray LH durumu 2-1'e getirdi. Cimbom 4. maçı alırsa Fener'e rakip olacak

Galatasaray Liv Hospital, Beko Basketbol Erkekler Ligi play off yarı final 3. maçında Banvit'i 76-71 mağlup ederek seride 2-1 öne geçti. Sarı kırmızılılar Cuma günü Abdi İpekçi'de oynanacak serinin 4. maçını da kazanırsa finalde Fenerbahçe Ülker'in rakibi olacak.

Karşılaşmaya Galatasaray LH Markoishvili ve Erceg'in dış atışları ile başlarken Banvit Ermal'la rakip pota altında etkili oldu. Banvit ilk çeyreği 23-21'le önde geçerken 2. çeyreğe de oldukça etkili başladı. Konuk ekip bir ara farkı 7 sayıya kadar taşısa da bu noktada devreye giren Ender ve Sinan farkı kapatırken ilk yarıyı da Galatasaray LH 38-37 önde geçti.

Karşılaşmanın 2. yarısına Banvit Cevher'in dış atışlarıyla başladı. Galatasaray LH dengeyi sağlamaya çalışsa da bunda başarılı olamadı ve bu periyoddan Banvit 52-47 önde ayrıldı. Karşılaşmanın final çeyreğinde ise devreye yine Arroyo çıktı. Banvit maç sonuna kadar başa baş mücadelesini sürdürse de Arroyo son dakikalarda adeta sazı eline aldı üst üste bulduğu basketlerle takımına galibiyeti getirdi: 76-71

Karşılaşmada Carlos Arroyo 19 sayı ve 6 asistle en skorer isim olurken Erceg 14, Markoishivili 11 sayıyla oynadı. Banvit cephesindeyse Rowland'ın 14 sayı, 6 asisti ile Aminu'nun 14 sayısı mağlubiyete engel olamadı.     

Galatasaray LH bu sonuçla yarı final serisinde 2-1 öne geçti. Serinin 4. maçı 30 Mayıs Cuma günü Abdi İpekçi Spor Salonunda oynanacak. Galatasaray LH bu karşılaşmayı da kazanması durumunda Beko Basketbol Ligi'nde finale yükselecek ve Fenerbahçe Ülker'in rakibi olacak.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)