E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporGalatasaray, Falcao’dan kurtulmak istiyor---

Galatasaray, Falcao’dan kurtulmak istiyor

Galatasaray, Falcao’dan kurtulmak istiyor
31 Ocak 2021 - 10:27 borsagundem.com

Yıllık maaşı net 5 milyon euro olan Falcao için Galatasaray, River Plate başta olmak üzere kulüplerden teklif bekliyor

Transfer döneminin bitimine kısa bir süre kalırken Galatasaray'da sakatlığı bulunan Radamel Falcao'nun durumu hala yönetimi kara kara düşündürüyor. Galatasaray'da hem TFF hem UEFA FFP limitinin önündeki en büyük engellerden biri olarak Kolombiyalı golcü Radamel Falcao bulunuyor. Oynamadığı resmi maç sayısı, oynadığı resmi maç sayısını geçen Radamel Falcao için Galatasaray teklif bekliyor. Menajeri Jorge Mendes ile görüşen ve kulüp bulması istenen Radamel Falcao için Galatasaray'ın önünde farklı bir plan da bulunuyor. Galatasaray, Falcao için herhangi bir bonservis talep etmezken kulüp başkanı Mustafa Cengiz ve Fatih Terim de, bunu doğrulamıştı. İspanya'da tedavi olan Falcao için Mbaye Diagne ve Ryan Babel formülü de önemli bir seçenek...

Galatasaray, Mbaye Diagne'yi Club Brugge'e kiralarken maaşını ödemeye devam etmiş ancak maaş bedeli tutarınca kiralama bedeli almıştı. Böylece FFP de eli rahatlayan Galatasaray, Diagne'nin maaşını da bilançosundan düşürmüştü. Benzer bir formül Ryan Babel için de kullanılmıştı. Sezonun kalanında Ryan Babel 1.550 milyon euro maaş ödeme yapması gereken Galatasaray, bu maaşı kendisi vermeyi sürdürmüş ancak Ajax'tan bu ücreti kiralama bedeli olarak tahsil etmişti.

Galatasaray’ın İrfan Can formülü

Galatasaray, Diagne'yi 1.4 milyon pounda kiraladı

Fenerbahçe: 1 - Çaykur Rizespor: 0

İstanbul Başakşehir'den Aykut Kocaman açıklaması

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (6)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Afyon01 Şubat 2021 01:29

    Bu herif ne yapıyor ne üretiyor da yıllık 45 trilyon TL para alıyor? Memleketimize ne faydası var? O paralara onlarca kardeşimize iş imkanı sağlanır! Memleketi boş beleş işlerle bitirdiniz!

  • sami01 Şubat 2021 00:33

    bu kadar beceriksiz bir transfer olmaz takimi batirdiniz yazik bu ulkenin paralarini bu yaslı futbilculara yediriyonuz

  • Kamil31 Ocak 2021 21:20

    Alırken düşünecektiniz, 

  • RAMO CANCAN31 Ocak 2021 20:17

    Bunun ne özelliği var söylerimisiniz.Bu adama verdiğiniz para ile en az iki tane kral bizim çocuklardan takım kurulur idi.

  • Gazi31 Ocak 2021 19:52

    Haydi hava alanina gidelim.. FAKAO geliyor...ah ahmaklar ah..ulkenin. salaklar ah..verin dolarlari bans ben size...neler yapmazdim..

  • ALİ HAYDAR TANRIKULU31 Ocak 2021 16:40

    Bende olsam falcao yerinde kılımı kıpırtmam.adam tam bir show Men 3 maç oynuyor 5 maç oynamıyor 5 milyon euru cebe indiriyor.diğer paralarda cerez.