E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporGalatasaray’ın İrfan Can formülü---

Galatasaray’ın İrfan Can formülü

Galatasaray’ın İrfan Can formülü
31 Ocak 2021 - 10:22 borsagundem.com

Oyuncunun isteğini de dikkate alan Başakşehir Başkanı Göksel Gümüşdağ’ın bu nedenle Galatasaray’la anlaşmaya sıcak baktığı kaydedildi

Transfer gündeminin 1 numaralı ismi olan İrfan Can Kahveci'nin adresi Galatasaray oluyor. Sarı-kırmızılılar, Başakşehir'le 6 milyon euro bonservis, sonraki satışın karından pay ve 2 oyuncu formülü üzerinde anlaşmaya vardı. Aslan'da sağ bek sorunu da çözüldü. Habertürk Spor'dan Erhan Kaan Adıgüzel'in haberine göre; bir süredir Başakşehir’le görüşme halinde olan Sarı-Kırmızılılar, İrfan Can için 6 milyon Euro’nun yanı sıra sonraki satıştan yüzde 50 kar payı ve 4 milyon euroya aldığı Emre Akbaba’yı takasta önerdi. Ancak Galatasaray’la sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Emre Akbaba’yı takasta kabul etmeyen Başakşehir yönetiminin, 6 milyon euro artı satıştan kar payı ile Emre Kılınç ve Martin Linnes’i istediği öğrenildi. Galatasaray’da Oğulcan ve Taylan gibi yakın arkadaşları da olan İrfan Can, tercihini Sarı-Kırmızılı takımdan yana kullanıyor.

Galatasaray, Diagne'yi 1.4 milyon pounda kiraladı

Fenerbahçe: 1 - Çaykur Rizespor: 0

İstanbul Başakşehir'den Aykut Kocaman açıklaması

Trabzonspor, Bakasetas'ı renklerine bağladı

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

Son Değer: 9,55
En Yüksek: 9,84
En Düşük: 9,47
Değişim 0,42 %
FK: 28,56
PD / DD: -5,46
İşlem Hacmi 756.777.443
Toplam Adet: 78.378.931
Ağırlıklı Ort.: 9,66
YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Bjk31 Ocak 2021 14:04

    Bjk li olarak Fb yanlış yaptı adam Gs yi istiyor Fb bu davranışıyla fiyat artırdı etik davranış olmadı. Gs de zamanı gelince Fb nin talip oldugu futbolcuyat talip olur fiyat artırır.

  • Sedrettin özdemir 31 Ocak 2021 11:28

    Fenerbahçe gitmesi kariyeri için çok daha iyi olur. Çünķü Fenerbahçe avrupa oyuncu satıyor. Gs oyuncuları köreltir. Fatih Terim hoca değil.