E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporGalatasaray başkanlığı için sürpriz öneri---

Galatasaray başkanlığı için sürpriz öneri

Galatasaray başkanlığı için sürpriz öneri
20 Kasım 2020 - 09:38 borsagundem.com

Galatasaray'daki erken seçim kararıyla ilgili camia içinde hareketlilik devam ediyor. Birçok isim, sessiz bir şekilde çalışmalarını sürdürürken sürpriz bir öneri geldi

Galatasaray'ın eski başkan yardımcısı Adnan Öztürk; Cengiz Özyalçın, Burak Elmas ve Metin Öztürk'le görüşüp olağanüstü seçimde Mustafa Cengiz'in tek aday olması fikrini sundu.

Diğer taraftan camia, eski başkanlardan Alp Yalman'ın çatı aday olma olasılığını değerlendirmeye aldı. Ortaya çıkan bu görüşe göre Özyalçın, Elmas, Öztürk ve Tuncer Hunca gibi adaylıkları söz konusu olan isimler mayısa kadar Yalman'ın altında görev yapacak.

Bu iki görüşün kabul görmemesi halinde ise her aday bağımsız şekilde listelerini oluşturup Mustafa Cengiz ile yarışa girecek.

Bu arada, 65 yaş ve üstü üyelerin kısıtlamalarda nasıl gelip oy kullanacağı camiada büyük merak konusu. Bu konu hakkında gözler Dernekler Masası'na çevrilmiş durumda. Seçimin mayısa ertelenme iddiaları da güçleniyor.

Avcı Beşiktaş’tan 19 milyon istiyor

 

Vedat Muriç ikinci kez baba oldu

 

Fenerbahçe'de bir futbolcunun daha Kovid-19 testi pozitif çıktı

 

Galatasaray'a bir darbe de UEFA'dan

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

Son Değer: 6,83
En Yüksek: 7,34
En Düşük: 6,81
Değişim -9,66 %
FK: 0,00
PD / DD: -2,44
İşlem Hacmi 552.485.265
Toplam Adet: 79.180.783
Ağırlıklı Ort.: 7,01
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)