E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporAvcı Beşiktaş’tan 19 milyon istiyor---

Avcı Beşiktaş’tan 19 milyon istiyor

Avcı Beşiktaş’tan 19 milyon istiyor
20 Kasım 2020 - 09:32 borsagundem.com

Beşiktaş’ı mali anlamda düzlüğü çıkarmak için büyük çabalar harcayan Ahmet Nur Çebi'den bir Abdullah Avcı açıklaması daha geldi

Trabzonspor ile anlaşan Beşiktaş'ın eski teknik direktörü Abdullah Avcı, alacakları sebebiyle Beşiktaş'a ihtarname çektiği ortaya çıktı. Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, sohbet toplantısında şunları söyledi: “Abdullah Avcı, bizden 12 milyon TL alıyordu. Trabzonspor ile yarısına anlaştı, üzerini Beşiktaş tamamlayacak gibi oluyor. Trabzonspor ile anlaştıktan 1 gün sonra 19 milyon TL için bize ihtarname gönderdi. ‘Bırakmam Seni’ kampanyasından 56 milyon TL kasaya girdi.”

Başkan, Abdullah Avcı'yı resmen açıkladı!

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (9)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Arifhan23 Kasım 2020 08:28

    Futbolcular yöneticiler keyif yapsın diye enayiler para toplasın yok FB günleri yok bjk günleri yok GS günleri uyanın efendiler boş beleş işlerle uyutuluyorsunuz

  • ZEYREK ZEMHERİ20 Kasım 2020 15:50

    ADAMIN ELİNDE TAPU GİBİ MUKAVELE VE SÖZLEŞMELERİ VAR.ÇATIR ÇATIR ALIR.BU İŞLERDE ASLA VE ASLA DUYGUSALLIĞA YER YOKTUR.BU İŞLER PROFESYONLLİK GEREKTİRİR.BEN DE OLSAM PARAMI KURUŞUNA KADAR ALIR İDİM.

  • yunus20 Kasım 2020 12:38

    Soyup soğana çevirin şu kulüpleri,bunlara haktır bu.1 kuruşda aşağı inmeyin,acımak yok.

  • yunus20 Kasım 2020 12:36

    Bu,size ders olsun,bir daha mukavele yaparken adam gibi yapın.

  • ŞEMSETTİN KARLIDAĞ20 Kasım 2020 11:31

    Bunların dini imanı para imiş.adam taş gibi mukavele yapmış bjk hayır kurumumu ki bağışlasın.sen git bakalım hiç bir futbolcu tüm parasını bağışlıyor mu.adamın hakkı bu para ya kovalamayacaksın yada sonuna kadar görev yaptıracaksın.bu işlerde duygusallığa yer yoktur.

  • Nedim20 Kasım 2020 10:26

    Bunların dini imanı para!  Zaten bütün sorun da bu!   Futbol camiasına hak etmediği paralar verildiği için hazımsızlık çekiyorlar.  Sonrası dam üstünde saksağan vur beline kazmayı!   Vay benim  garip ülkem!  İşte bu koronayı  Allah  yarattı ki insanlar gerçekleri   görsün.  Bir stad dolusu insan abuk subuk işler ile vaktini harcamasın!   Gece gündüz  spor yazarları,  yorumcular  vs. futbol her şeydir  demekte!  Bu aslında küfür bir kelimedir.  İşte insanların  popülerite  girdabında  nasıl boğulduklarının açık bir gerçeği!  Kavramları ve nesnelerin  putlaştırılmaya  başlaması yozlaşmayı  ve çöküşü de beraberinde getirir.

  • cevdet menteş20 Kasım 2020 10:16

    teknik direktör ve futbolcu transrlerinde  yapılan anlaşmaları yapan yöneticileri sorumlu tutmak lazım bilinçsiz yöneticiler takımları ekenomik  sıkıntılara sokmaktadırlar BJK yönetimide bunların başında geçmiş dönemde Demirören bilgili orman gibi kötü başkanların yönetiminden hesap sorulmalı kulüp anahtarını sanki teknikdirektör ve futbolcu lehine yapmışlar kulüpleri zor durumda bırakmışlardır. 

  • Ramazan Kuleli20 Kasım 2020 10:08

    Sözleşmeyi imzalarken bunları düşünmediniz mi? Şimdi çıkıp imzaladığınız sözleşme üzerinden algı yapmaya çalışıyorsunuz. O zaman baştan imzalamayacaktınız, biz Beşiktaş'ız başarısız olursan tazminat almayı hak etmez diye madde koysaydınız. Sonuna kadar hakkı bence kuruşu kuruşuna almalı ki bir daha böyle hata yapmasınlar. Sonuna kadar arkadayız Abdullah Avcı

  • Bir yorum20 Kasım 2020 10:32

    Yağlı kapı buldun galiba!  Yalaka seni!