E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporGalatasaray ara transferde kasayı doldurdu---

Galatasaray ara transferde kasayı doldurdu

Galatasaray ara transferde kasayı doldurdu
04 Şubat 2024 - 11:48 borsagundem.com

Galatasaray'da Boey ve Bakambu transferleri, bonuslar hariç 35 milyon Euro’ya biterken Aurier ve Vinicius’un maliyetleri 700 bin Euro oldu.

Ara transfer dönemi Türkiye’de devam ediyor ama Avrupa’da kapandı. Galatasaray; Angelino, Sacha Boey ve Cedric Bakambu ile yollarını ayırırken Serge Aurier ve Carlos Vinicius’u renklerine kattı. Aslan; bu süreçte ekonomik yönden büyük bir adım attı. Boey ve Bakambu transferleri, bonuslar hariç 35 milyon Euro’ya biterken Aurier ve Vinicius’un maliyetleri sadece 700 bin Euro oldu. Angelino ise kiralıkken gitti. Galatasaray satıştan 34 milyon 300 bin Euro (Dünkü kurla 1 milyar 131 milyon 410 bin 847 TL) kâr elde etti.

Sarı-kırmızılılar, giden üç futbolcunun yarım sezonluk maaş yükünden de kurtuldu. İki oyuncu gelince bu kalemde de kâr 840 bin Euro (dünkü kurla yaklaşık 27.7 milyon TL) oldu.

VINICIUS'UN AKLI TARAFTARDA
İngiltere Premier Lig ekiplerinden Fulham’dan kiralanan Carlos Vinicius, Teknik Direktör Okan Buruk ile bir araya geldi. İlk açıklamasını GS TV’ye yapan Brezilyalı santrfor “Kulübün amaçları doğrultusunda mücadele etmek için ben de çok heyecanlıyım. Umarım en kısa zamanda stadyumda taraftarımızla buluşacağım ve hedeflerimize hep birlikte ulaşacağız” ifadelerini kullandı.

YABANCIDA İKİNCİ DALYA
Brezilyalı Carlos Vinicius ve Fildişi Sahilli Serge Aurier’in transfer edilmesiyle Galatasaray tarihindeki yabancı futbolcu sayısı 200’e yükseldi. Sarı-kırmızılılar, ara transfer dönemine kadar eski adıyla Türkiye 1. Futbol Ligi, son yıllardaki adıyla Süper Lig’in başladığı 1959 sezonundan bu yana 6 kıta ve 52 ülkeden 198 yabancı futbolcuyu kadrosuna katmıştı. 24. Brezilyalı olan Vinicius ve 6. Fildişi Sahilli olan Aurier ile Cimbom ikinci dalyayı gördü.

Sacha Boey'in yerine dünya yıldızı: İşte yeni sağ bek!

 

Galatasaray Sacha Boey'u resmen açıkladı! Rekor transferde bonus detayı

 

Kadroda düşünülmedi, formayı kaptı, rekor bedelle gitti: Sacha Boey

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)