E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporSacha Boey'in yerine dünya yıldızı: İşte yeni sağ bek!---

Sacha Boey'in yerine dünya yıldızı: İşte yeni sağ bek!

Sacha Boey'in yerine dünya yıldızı: İşte yeni sağ bek!
30 Ocak 2024 - 15:40 borsagundem.com

Sacha Boey'ı Bayern Münih'e rekor bedelle satan sarı-kırmızılılar, sol bek pozisyonu için yeni bir isimle görüşmelere başladı.


Galatasaray, Trendyol Süper Lig'in 23. haftasında 1-0 geriye düştüğü maçta son anda bulduğu gollerle Gaziantep FK'yi 2-1 mağlup ederek puanını 60'a çıkardı.

Ligde yoluna tam gaz devam eden Galatasaray, transfer gündeminde de hareketli günler yaşıyor. Sacha Boey'ı Bayern Münih'e rekor bedelle satan sarı kırmızılılar yeni sol bekini de buldu.

ANGELINO ROMA'DA

Kiralık geldiği G.Saray'da opsiyonu kullanılmayan Angelino, bir aydır kadro dışıydı. İspanyol sol bek kendisine gelen tekliflerden Roma'yı değerlendirdi.

Dün İtalya'da sağlık kontrolünden geçen 27 yaşındaki futbolcu ile olan sözleşmeyi fesheden sarı-kırmızılılar, 1 milyon 150 bin euro ücretten tasarruf etti.

YENİ SOL BEK BULUNDU

Angelino'nun gidişi sonrası sol bek arayışlarına tam gaz devam eden Galatasaray, listesine yeni bir isim daha ekledi.

ARJANTİNLİ YILDIZ TAGLIAFICO İLE GÖRÜŞMELERE BAŞLANDI

Rıdvan Yılmaz için kulübü Rangers'ın inadını kıramayan sarı-kırmızılılar, Lyon forması giyen Nicolas Tagliafico'yu gündemine aldı.

Le Parisien'in haberine göre; Aslan, 31 yaşındaki Arjantinli sol bek için Lyon'la görüşmelere başladı.

Güncel piyasa değeri 8 milyon euro olarak gösterilen Tagliafico'nun, kulübüyle sözleşmesi 2025 yılına kadar devam ediyor.

Tecrübeli oyuncu bu sezon toplam 17 maçta forma giydi, 1 gol, 1 asist üretti. Arjantin Milli Takımı'yla Katar'da Dünya Kupası'nı kazanan Tagliafico ile Real Betis'in de ilgilendiği öğrenildi.

Galatasaray'ın bu transferde ciddi olduğu ve pazarlıkları sıkı tuttuğu belirtiliyor. Tagliafico'nun sözleşmesi 2025 yılına kadar devam ediyor ve piyasa değeri 8 milyon euro.

OKAN BURUK'TAN TRANSER SİNYALİ

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, cuma gününe kadar hızlı bir şekilde sağ bek ve sol bek transferini yapmak istediklerini söyledi. İşte Buruk'un maç sonu açıklaması...

"CUMA GÜNÜNE KADAR SAĞ VE SOL BEK TRANSFERİ YAPMAMIZ GEREKİYOR"

"Şu anda eksiğiz. Çok acele sağ bek, sol bek istiyorum. Başkanımız, Erdem Bey uğraşıyor. Hızlı bir şekilde cuma gününe kadar sağ bek ve sol bek transferini yapmamız gerekiyor. Bugün Kaan'ı sağ bekte kullandık. Barış oyunun devamında sol beke geçti. Berkan orada oynadı. Çok fazla maç oynayacağız. Benim bu denklemi çözmek için transferleri yapmak istiyorum.

Geçen maça geldik, döndük, 3 gün tesisten çıkmadım. Hep oyuncu bakıyoruz, hem Sacha Boey'un yerine hem de sol beke. Zor bir dönem. Transferin son haftası. Kolay değil. En iyisini yapmaya çalışacağız. Onun yanında her oynadığınız maçı kazanacağız. Kazanarak devam etmek zorundayız." (Sabah)

Galatasaray, Gaziantep FK'yı 2-1 mağlup etti

 

Galatasaray Sacha Boey'u resmen açıkladı! Rekor transferde bonus detayı

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)