E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemFutbolda Şike Davası'nda beraatler kesinleşti---

Futbolda Şike Davası'nda beraatler kesinleşti

Futbolda Şike Davası'nda beraatler kesinleşti
06 Şubat 2020 - 21:33 borsagundem.com

Futbolda Şike Davası'nda Fenerbahçe Kulübü'nün eski başkanı Aziz Yıldırım ve diğer sanıkların örgüt kurma suçundan beraatleri kesinleşti.

13'üncü Ağır Ceza Mahkemesinin dosyayı incelemesinin ardından, Yargıtay 5'inci Ceza Dairesi'nin bozma kararına uygun olarak, bazı sanıklar ve suç tipleri bakımından verilen önceki beraat kararını kesinleştirdi. Bu kapsamda, örgüt suçundan ceza alan, aralarında Aziz Yıldırım'ın da bulundugu sanıklar hakkında örgüt sebebiyle verilen beraat kararları kesinleşmiş oldu.

Bu yargılamaya konu soruşturmada toplanan delillerin örgüt kapsamında toplandığı değerlendirildiğinde, bunların delil niteliğinin olmadığı konusundaki tartışma son buldu. 

Öte yandan Beşiktaş ve Giresunspor tarafı için verilmiş olan beraat kararları da kesinleşmiş olduğundan dosyadaki sanık sayısı azalmış oldu.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (9)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Gerçek.07 Şubat 2020 00:14

    Madem bu fetocu polis savcı hakimlerin oluşturduğu bir kumpas idi neden Kemal Kılıçdaroğlu nun mecliste okuduğu tapeleri savunuorsunuz o yalansa buda yalan Kemal Kılıçdaroğlu tutuklanmali.

  • Vatandas07 Şubat 2020 08:27

    Oda bir gün olacak.

  • Tt06 Şubat 2020 23:21

    Feto deyip akp yi temize çıkardılar

  • Fener06 Şubat 2020 23:17

    Hadi bakalım yarın fener şov var tabi davalar tazminatlar çabası kim tutar seni.

  • Sdk06 Şubat 2020 22:34

    O dönemde şike yoksa tarihte hiç yoktur... Fetö deyip şikeyi davasını sulandırdılar...

  • can06 Şubat 2020 22:33

    Fenerbehçe yi ele geçirmek iyok etmek için neler yapmadılar ki. dürüst adaletli birileri geldiğinde hepsi ortaya çıkacak. bugün fenere yapılanlar hainlikler için el avuşturan soysuzlar kafalarını nereye gömecekler o zaman. fetonun arkasından giden ve hala bundan nemalanmaya çalışanlar : sonunuz yaklaşıyor. Fener hala en büyük hiç kimsenin gücü onu aşağı çekemeye yetmez 

  • MELTEM GÜZELBAHAR06 Şubat 2020 22:02

    Mahkeme akladı fakat yıllarca fenerbahceye hizmet eden her türlü zorluklara karşı çıkıp bugünlere getiren fenerbahce camiası ise afaroz etti.

  • Vatandaş06 Şubat 2020 21:55

    O gece ibb li ekrem bey kanal kanal fenerbahce sike yapmıştır diye dolasıyordu.helal olsun adama sonra karsılıgını aldı ve ibb başkanı oldu.

  • GsLi.07 Şubat 2020 02:45

    Fenerbahçe şike yaptı dedi fakat Kadıköy silme buna oy verdi. Hiç sorgulama yapmazlar günah işlemezler tertemiz bu chplililer.