E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemFransa'dan Rusya'ya 22 milyar euroluk yaptırım---

Fransa'dan Rusya'ya 22 milyar euroluk yaptırım

Fransa'dan Rusya'ya 22 milyar euroluk yaptırım
20 Mart 2022 - 21:24 borsagundem.com

Fransa, Rusya'ya yeni bir yaptırım uyguladı. Fransa, Rusya Merkez Bankası’na ait 22 milyar euro (24 milyar dolar) değerindeki varlığı dondurdu.

Fransa Ekonomi ve Maliye Bakanı Bruno Le Maire, Fransa'nın Rusya Merkez Bankası'na ait 22 milyar euro (24 milyar dolar) değerindeki varlığını dondurduğunu duyurdu.

Bruno Le Maire Fransız basınına verdiği demeçte şunları söyledi:

Rusya Merkez Bankası’nın 22 milyar euroluk varlıklarını ve Fransız finans kurumlarındaki özel kişilerin hesaplarındaki 150 milyon euroluk varlıkları dondurduk.

Toplamda 1 milyara yakın varlık donduruldu

Le Maire ayrıca, Fransa'da Rus vatandaşlarına ait yaklaşık yarım milyar euro değerindeki 30 gayrimenkul varlıklarının da dondurulduğunu söyleyerek, “Toplamda, dondurduğumuz varlık değeri neredeyse 1 milyar ile 850 milyon euro arasında” dedi.(Sözcü)

ABD'den Rusya'ya yaptırım yasası

Yaptırımlara burada direniyor.. İşte Rusya'nın altın üssü!

Lavrov: Rusya’ya 5 binden fazla yaptırım uygulanıyor

Rusya’dan ayrılan şirketlere yaptırım uygulanacak

Japonya, Rusya'ya yaptırımlarını artırdı

Avustralya, Putin ile bağlantılı 2 oligarkı yaptırım listesine aldı

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (6)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Pala21 Mart 2022 07:38

    Putincileri üzmüş burada

  • İtri21 Mart 2022 12:03

    Karsı, artvini işgal etse Putin'i alkislayacak milyonlar var Türkiye'de

  • ramazan21 Mart 2022 02:01

    yıllarca afrikaya çöktü şimdi rusa çöküyor fransa :)  :)  :) 

  • Mucise Reis ;)20 Mart 2022 22:10

    Şerefsizler... Nato  olarak bizleri güçsüz kılıyorlar. Hava savunma sistemler, modernize yeni ürün tank+uçak savavar omuzdan atmalı ve f35 lerimiz ve f16 modernizeleri... Rusya burada Natoya saldırsa, ne yapacaksınız ? nato nun avrupa ülkelerine girse ne edeceksiniz ? karadenizde Rusya lider. ,isediği çıkartmayı avrupa devletıne yaparak cephe açacaktır. Egeye açılabilecektir. Türk hava gücü saldırı güünü zayıflatan nato..  Fransa+ ABd suriye orta doğu israil için türkiye zayıflasın istiyorda, diğer nato güçleri neden Rus tehdidi için Türklere f35 verin demiyor ? Almanya diğer silahları ve tank panter vb yedek parça vermiyor ? Rusya altınızdan girer, üstünüzden çıkar savaş olsa... :D çok güçsüzleşen Rusya bizlere yaramaz. Ruslar zaten Türkiye ile arası iyidir içinde etnik türk ırkı soyu müslümanlar vardır. Rusya çok pasif olursa Türkiye zayıflatılacaktır. O bakımdan barış olmasından yanayız. çökmeyen rusya lazım bizlere. 

  • Mucise Reis ;)20 Mart 2022 21:51

    Fransa suriyede ABD+Franda sömürgelerine Rusyanın girmesine karşı hamle yapamıyordu. Ukrayna- Rusya savaşı bahane oluyor. savaş gerilim arttıkça Fransa fırsattan istifade arap toplumlarındaki sömurgelerini güçlendiriyor. Akdenizde rus gemileri gezmemesi donanmalarının güçsüzleşmesi rusyanın tökezlemesi, iç gündemi ile yığranması 3 - 5 - 10 yıl kaybetmesi Fransa için büyük şans. Fransa -Rusya karşısında büyük devlet imajını oluşturmak için asla fırsatları geri tepmez. İngilterede eski günleri için Rusyanın etkınlıgının düşmesini istiyor. Baltık denizi ingiliz için çok kritik ve önemli , Almanya gibi... Herkes ukraynayı bıraktı cebine oynuyor.. Türkiye sadece BARIŞDAN yana olmalı. Türkiye bölgesinde kafese konulacak kuş gibi dursun istiyorlar...

  • Vatandaş 20 Mart 2022 21:41

    Orcay gibi hisse varken bize ne rusyadan tepemize atom bombası gibi halka arz yaptınız 11 taban çekti