E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemFransa’da seçim günü bıçaklı saldırı paniği---

Fransa’da seçim günü bıçaklı saldırı paniği

Fransa’da seçim günü bıçaklı saldırı paniği
24 Nisan 2022 - 14:29 borsagundem.com

Fransa bugün cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ikinci turu için sandık başına giderken Nice kentinde bıçaklı saldırı paniği yaşandı.

Fransa’da bugün cumhurbaşkanı Emmanuel Macron ile sağcı aday Marine Le Pen cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ikinci turunda karşı karşıya gelirken, ülkenin turistik kenti Nice’te endişe verici bir olay yaşandı…

Nice’teki Saint Pierre-d’Arene kilisesinde görevli Rahip Christophe isimli din görevlisi bıçaklı saldırıya uğradı. 31 yaşında olduğu açıklanan saldırganın akli dengesinin yerinde olmadığı ve rahibi bıçaklamadan önce “Macron’u öldürmeliyiz” diye bağırdığı kayıtlara geçti.

Vücuduna 20 bıçak darbesi alan rahibin sağlık durumunun ağır olduğu açıklanırken saldırıda araya girmeye çalışan yaşlı bir rahibenin de elinden bıçaklandığı belirtildi.

Saldırıdan sonra gözaltına alınan adamın Frejus’ta doğduğu öğrenildi. İçişleri Bakanı Gerald Darmanin, rahibin sağlık durumunun iyi olduğunu açıkladı.
(Sözcü)

Son anketlerde kim önde? Dünya Fransa'ya kilitlendi!

Fransa'da cumhurbaşkanı seçiminin ikinci turu pazar günü yapılacak

Fransa'da seçime bir hafta kala Le Pen'e şok suçlama

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)