E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemFinnet ve MGA desteğiyle YTÜ’ye Finans Laboratuvarı---

Finnet ve MGA desteğiyle YTÜ’ye Finans Laboratuvarı

Finnet ve MGA desteğiyle YTÜ’ye Finans Laboratuvarı
25 Nisan 2019 - 15:14 borsagundem.com

Yıldız Teknik Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi’ne kurulan Finans Laboratuvarı 30 Nisan’da açılıyor…

Yıldız Teknik Üniversitesi’nde öğrencilerin derslerde edindikleri teorik bilgileri uygulama ile birleştirmelerini sağlamak hedefi doğrultusunda kurulan laboratuvarın açılışı 30 Nisan 2019 Salı günü gerçekleştirilecek.

Tören, Yıldız Teknik Üniversitesi Davutpaşa Kampüsü’nde İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Murat Demircioğlu Konferans Salonu’nda Rektör Prof. Dr. Bahri Şahin ve Sayıştay Başkanı Seyit Ahmet Baş’ın katılımlarıyla saat 13.30’da düzenlenecek.

MGA yazılım ve Finnet Elektronik Yayıncılık Şirketlerinin desteğiyle kurulan finans laboratuvarı aracılığıyla öğrenciler, gerçek veriler ile makroekonomik gelişmelerin analiz ve yorumlanması yanında şirket değerlemesi ve finans piyasalarından menkul kıymet alımı gibi konularda beceri kazanacaklar.

Açılış kapsamında Sayıştay Başkanı Seyit Ahmet Baş’ın “Muhasebe-Denetim Mesleği Geçmişi, Bugünü ve Geleceği” konulu konuşmasının yanı sıra, Ahmet Mergen, Doç. Dr. K. Evren Bolgün ve Üzeyir Doğan’ın Türk Finans sektörü ile ilgili uygulamaya yönelik sunumları da yer alacak.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)