E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemFındık alım fiyatları belli oldu---

Fındık alım fiyatları belli oldu

Fındık alım fiyatları belli oldu
11 Ağustos 2021 - 23:30 borsagundem.com

Fındık alım fiyatı yüzde 50 sağlam iç esasına göre, Giresun kalite fındık için kilogram başına 27 lira, Levant kalite fındık için ise kilogram başına 26,5 olarak belirlendi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, fındık alım fiyatlarını açıkladı.

Erdoğan, "Fındık alım fiyatımız yüzde 50 sağlam iç esasına göre, Giresun kalite fındık için kilogram başına 27 lira, Levant kalite fındık için ise kilogram başına 26,5 liradır" dedi.

CNN Türk ve Kanal D yayınında açıklama yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Yüksek randımanlı fındığa en az 1 lira fazla ödeme yapılacaktır. Çiftçilerimize alan bazlı mazot ve gübre desteğini de kilogramda 2 lira olarak veriyoruz."

TMO'nun fındık alım fiyatıyla ilgili Erdoğan, "Nihai olarak fındık fiyatları kilogramda 29,5 lira ile 30 lira arasında gerçekleşiyor" diye konuştu.

Erdoğan'dan Afgan mülteci açıklaması: Türkiye yol geçen hanı değildir

 

Erdoğan 'sosyal medyaya' değindi: Bir çalışma yapılması gerekiyor

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (5)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • han12 Ağustos 2021 08:51

    fındıga neden devlet fiyat veriyor. degerli olmadıgı için veya ciftçi değersizleştirdiği için. bence dunya borsasında fiyatı omayan pamuk bugday vs gibi ürünler hariç devletin hiç bir ürüne fiyat vermemesi gerekiyor.

  • vatandaş12 Ağustos 2021 08:51

    bir sürü suriyeli afganlı ve daha nice ümmetin evlatları nasıl doyurulacak ,biz ensarız ,ölümden kaçanlara kucak açarız ancak ölmemek için yalvaran kendi kadınlarımızdan bucak bucak kaçarız,bu nasıl bir kör zihniyettir ,allahım sen bu millete yardım et

  • zam12 Ağustos 2021 07:41

    ulasima suya veya elektirige yaptigin zam kadar zam yapsan 35 tl olmaliydi ...yazikk.....buyil zaten yanik oldu mahsul yuzde 40 yandi eeee ......idare et diyor....

  • izzet Baş12 Ağustos 2021 07:26

     İşçiye, fındığa, yok şuna yok buna  yüksek fiyat verdik reklamının iyi  yapıyorlar da Zaruri tüketilenlere yapılan yüksek fiyatlara (zamlara)  hiç reklamını yapmıyor yetkililer....HEP VERDİK, VERDİK.DE HİÇ ALDIKLARINI SÖYLEMİYORLAR....

  • Yazık12 Ağustos 2021 00:20

    Kuş yemi fiyatları ne olacak, Solucan gübresi ne kadar olacak, Çocuk bezi fiyatı ne olmalı. Abi haber spikerimi ne ben anlamadım.