E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporFenerbahçe'yi yıkan haber: Ağlayarak kenara geldi!---

Fenerbahçe'yi yıkan haber: Ağlayarak kenara geldi!

Fenerbahçe'yi yıkan haber: Ağlayarak kenara geldi!
16 Haziran 2022 - 09:39 borsagundem.com

Fenerbahçe’nin transferde anlaşma sağladığı Brezilyalı futbolcu Bruno Henrique, Flamengo’nun Cuiaba ile oynadığı müsabakada sakatlanarak oyundan alındı.


Jorge Jesus yönetiminde 2022-2023 sezonu hazırlıklarına başlayan Fenerbahçe’de transfer çalışmaları hız kazandı. Sarı-lacivertli kulüp ilk olarak Lincoln Henrique ile anlaştı ardından Bruma’yı İstanbul’a getirdi. Fenerbahçe’nin transfer için anlaşma sağladığı Bruno Henrique dün gece ciddi bir sakatlık yaşadı.

Lincoln Henrique ve Bruma’nın ardından Fenerbahçe’nin transfer için anlaşma sağladığı Bruno Henrique için Flamengo ile görüşmeler son aşamaya geldi. Sarı-lacivertlilerin Brezilya temsilcisiyle son detayları görüştüğü yıldız futbolcu dün gece sakatlandı.

İLK 11'DE BAŞLAYIP ASİST YAPTI

Brezilya Serie A’nın 12’nci haftasında Flamengo’nun Cuiaba ile oynadığı müsabakaya Bruno Henrique ilk 11’de başladı. 31 yaşındaki futbolcu, dakikalar 6’yı gösterdiğinde Ayrton’un attığı golde asist yapan isim oldu. Brezilyalı futbolcu ve takım arkadaşlarının bu sevinci kısa sürdü.

AĞLAYARAK OYUNDAN ÇIKTI

Müsabakanın 14’üncü dakikasında ev sahibi takımın başarılı stoperi David Luiz bir sakatlık yaşadı. Topsuz alanda bir sakatlık yaşayan David Luiz kendisini riske etmedi. Tecrübeli savunmacı oyuna devam edemedi ve yerini Leo Pereira’ya bıraktı. Fenerbahçe’yi yakından ilgilendiren kötü haber ise 22’nci dakikada geldi. Flamengo’nun hızlı gelişen atağında sol kanatta topla buluşan Bruno Henrique rakibiyle girdiği mücadelede yerde kaldı. Marllon’un omuz attığı pozisyonda yere ters bir şekilde basan tecrübeli futbolcu yerden uzun bir süre kalkamadı. Sağlık görevlilerinin oyun alanındaki müdahaledesine rağmen devam edemeyen Bruno Henrique sedyeyle birlikte 25’inci dakikada gözyaşlarıyla kenara geldi. 31 yaşındaki oyuncunun yerine Vitinho kalan sürede görev yaptı.

BRUNO HENRİQUE PİNTO HAKKINDA

Bruno Henrique Pinto, 30 Aralık 1990 tarihinde dünyaya geldi. Bilinen adıyla Bruno Henrique, Flamengo ve Brezilya milli takımında forvet pozisyonunda görev alıyor.

2015'te Goiás ile Campeonato Brasileiro Série A'ya çıktı ve ardından Almanya'ya taşındı ve burada VfL Wolfsburg ile bir yılda sadece 17 maçta forma giydi. Ardından 4 milyon Euro karşılığında Santos'a döndü. Ocak 2019'da 23 milyon dolarlık bir ücret karşılığında Flamengo'ya transfer oldu ve ilk yılında Campeonato Carioca, Brezilya Serie A ve Libertadores Kupası'nı kazandı. İlk yılında en skorer oyuncu oldu ve turnuvanın En İyisi seçildi. son olarak, Libertadores tarihinde 18 ayar altın ve pırlanta yüzükle ödüllendirilen ilk kişi oldu.

Bruno Henrique, Brezilya formasıyla uluslararası ilk çıkışını 2019'da yaptı.

Teknik Direktör Tite , Bruno Henrique'yi Ağustos 2019'da Amerika Birleşik Devletleri'nde Kolombiya ve Peru'ya karşı hazırlık maçları için Brezilya kadrosuna çağırdı. İlk maçına 6 Eylül'de Miami'deki Hard Rock Stadyumu'nda çıktı ve 2-2 berabere kalan son on dakikada Philippe Coutinho'nun yerine geçti.

Kariyeri boyunca Cruzeiro, Uberlândia EC, Itumbiara,Goiás EC, Wolfsburg, Santos FC, Flamengo takımlarında forma giydi.

Fenerbahçe’nin yeni transferi İstanbul'a geldi!

 

Fenerbahçe'nin rakibi belli oldu

 

Jesus'un gözdesi: Fenerbahçe'den bir transfer daha!

 

Fenerbahçe'nin istediği Marcelo'nun maliyeti belli oldu

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)