E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporFenerbahçe'nin istediği Marcelo'nun maliyeti belli oldu---

Fenerbahçe'nin istediği Marcelo'nun maliyeti belli oldu

Fenerbahçe'nin istediği Marcelo'nun maliyeti belli oldu
15 Haziran 2022 - 08:48 borsagundem.com

Real Madrid ile yollarını ayıran Marcelo'nun Fenerbahçe'ye maliyeti belli oldu. 34 yaşındaki Brezilyalı yıldızın maaş beklentisi 6 milyon euro… Fenerbahçe yönetimi, bu rakamı aşağı çekmek istiyor. Marcelo için sponsorluk konusunda görüşmeler devam ediyor.

Fenerbahçe, eski ihtişamlı dönemlerini hatırlatacak bir hamle yaptı ve Real Madrid kariyerini sonlandıran Marcelo'yu gözüne kestirdi. Yeni sezon öncesi teknik adam Jorge Jesus önderliğinde transfer çalışmalarına başlayan Fenerbahçe rotayı sol bek transferine çevirdi. Fenerbahçe, Real Madrid'den ayrılan Marcelo'yu gündemine aldı

Marcelo adım adım Fenerbahçe'ye

Katar ve Birleşik Arap Emirlikleri'nden de teklif alan yıldız sol bek Avrupa'da forma giymeye devam etmek istiyor. Avrupa'dan Marsilya da tecrübeli oyuncu ile ilgileniyor

Roberto Carlos 'gidebilirsin' dedi

Deneyimli oyuncunun arkadaşı ve futbolcu temsilcisi Marco Kırdemir, 'Marcelo ile konuştum. Ayrıca Marcelo ile çok iyi ilişkilerim var. Marcelo, vatandaşı Roberto Carlos'a 'Türkiye'ye gideyim mi' diye sordu?

Roberto Carlos, 'Hiç düşünmeden Türkiye'ye git' dedi. Fenerbahçe isterse mutlaka git diyor. Ama Marcelo 5.5 milyon euro kazanıyor. Üstelik bonusları var. Türkiye'de bu kadar parayı hangi kulüp ödeyebilir. Çok büyük bir para... Gerçekleri konuşmak gerekir' ifadelerini kullandı.

Instagram'dan açıklayacak

Marcelo, Real Madrid'in kendisi için düzenlediği veda töreninde geleceğiyle ilgili " Türkiye'de mi oynayacaksın?" şeklindeki soruya, "Bilmiyorum. Geleceğim ile ilgili bir karar verdiğimde belki Instagram'da açıklarım" yanıtını vermişti.

34 yaşındaki Brezilyalı oyuncu geçtiğimiz sezon 17 resmi maçta sadece 807 dakika sahada kaldı. Marcelo, bu süre içinde 2 asist yaparak takımına skor katkısında bulundu. Transfermarkt verilerine göre tecrübeli oyuncunun piyasa değeri 3 milyon euro.

4 yıllık imza: Fenerbahçe transferi resmen açıkladı!

 

Basketbol Süper Ligi'nde şampiyon Fenerbahçe Beko

 

Fenerbahçe ilk transferini resmen açıkladı!

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)