E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporFenerbahçe'ye 1.5 milyon euroluk piyango---

Fenerbahçe'ye 1.5 milyon euroluk piyango

Fenerbahçe'ye 1.5 milyon euroluk piyango
22 Aralık 2023 - 13:40 borsagundem.com

Leipzig, Napoli'den Eljif Elmas'ı transfer etti. Ödenecek bonservis belli olurken Fenerbahçe bu transferden 1,5 milyon euro bonus kazanacak

Fenerbahçe'nin 2019 yılında 16.2 milyon euro karşılığında Serie A ekiplerinden Napoli'ye sattığı 24 yaşındaki futbolcu Eljif Elmas, 4 yıllık başarılı İtalya serüveninin ardından Bundesliga takımı RB Leipzig'e transfer oluyor.

Napoli Başkanı Aurelio De Laurentiis, Leipzig'le anlaşma sağladıklarını duyurdu. De Laurentiis, yaptığı açıklamada, "Eljif Elmas'ı sattık. O her zaman oynamak isteyen bir futbolcu. Bizde onu bırakmaya karar verdik" ifadelerini kullandı.

Leipzig'in, Makedon futbolcunun transferi için Napoli'ye 25 milyon euro bonservis bedeli ödeyeceği öğrenildi. Elmas'ın, aralık ayının son günlerinde Leipzig için sağlık kontrollerinden geçmesi bekleniyor.

FENERBAHÇE'NİN BONUSU

Napoli ile Fenerbahçe arasındaki anlaşma gereği sarı-lacivertliler, Eljif Elmas'ın transferinden 1.5 milyon euroyu geçmeyecek şekilde pay alacak. Sarı lacivertli takım, transferin detaylarını KAP'a şu şekilde bildirmişti:

"Transfer bedeline ilaveten, futbolcunun performansına ve SSC Napoli kulübünün sportif sonuçlarına bağlı olarak SSC Napoli, Kulübümüze aşamalı olarak azami 1.500.000 EUR bonus bedeli ödeyecektir. Ayrıca, SSC Napoli tarafından futbolcunun ileride diğer bir kulübe transferi halinde SSC Napoli tarafından elde edilecek transfer bedeline bağlı olarak Kulübümüzün azami 1.500.000 EUR bonus elde etme imkanı bulunmaktadır."

Eljif Elmas, Napoli'de 189 müsabakaya çıkarken, bu maçlarda 19 gol atıp 11 asist yaptı.

Fenerbahçe-Galatasaray derbisi için seyirci kararı

 

Fenerbahçe deplasmanda Kayserispor'u 4-3 mağlup etti

 

Dzeko'nun son durumu belli oldu: Fenerbahçe'den açıklama!

 

İşte Fenerbahçe'nin Avrupa karnesi

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)