E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporFenerbahçe'nin rakibi Hatayspor---

Fenerbahçe'nin rakibi Hatayspor

Fenerbahçe'nin rakibi Hatayspor
22 Ekim 2023 - 17:10 borsagundem.com

Süper Lig'de Fenerbahçe bugün Hatayspor'u ağırlıyor. Sarı-lacivertliler cumartesi günü bıraktığı liderliği yeniden ele geçirme peşinde

Trendyol Süperlig'de, Galatasaray - Beşiktaş derbisinin ardından gözler Fenerbahçe Hatayspor maçında olacak. Fenerbahçe bu sezon Süper Lig’de oynadığı tüm maçlarını kazanırken 8’de 8 yaparak 24 puan topladı. Konuk takım Hatayspor ise yeni sezonda ligde hiç mağlubiyet yüzü görmedi. 8 maçta 3 galibiyet 5 beraberlik elde eden Hatayspor ligin beşinci sırasına yerleşmeyi başardı.

Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saraçoğlu Spor Kompleksi’nde oynanacak olan maçta Emre Mor, Cengiz Ünder, Luan Peres ve Lincoln Henrique Fenerbahçe’nin eksikleri arasında yer alıyor. Konuk takım Hatayspor’da ise eksik oyuncu bulunmuyor. İki takım arasında oynanan son 6 maçta 5 kez Fenerbahçe kazanmış ve 1 maç da beraberlikle sona ermişti.

Haftanın kritik maçlarından birisi olacak olan müsabaka bugün oynanacak. Saat 19.00’da başlayacak olan Fenerbahçe - Hatay maçı Bein Sports 1 ekranlarından canlı olarak izlenebilecek.

Fenerbahçeli yıldıza çarpıcı teklif: ManU'dan rekor rakam!

Hatayspor'dan Bertuğ Yıldırım, Fransa ekibine transfer oldu!

Fenerbahçe'den soruşturma talebi

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)