E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporFenerbahçe, PSG'nin yıldızı için harekete geçti!---

Fenerbahçe, PSG'nin yıldızı için harekete geçti!

Fenerbahçe, PSG'nin yıldızı için harekete geçti!
04 Şubat 2022 - 09:48 borsagundem.com

Fransız ekibi PSG, bu sezon şans vermediği Layvin Kurzawa ile yollarını ayırmayı planlıyor. Sol bek arayışını sürdüren Fenerbahçe'ye, Kurzawa önerildi. Bu tavsiyeye olumlu yaklaşan sarı-lacivertliler, oyuncunun şartlarını öğrendikten sonra karar verecek.


San-Lacivertliler, İsmail Kartal'ın çok istediği sol bek transferini bir turlu noktalayamadı. Ghislain Konan ve takımı Reims ile her konuda anlaşma sağlanmıştı. Fildişili oyuncu imza için istanbul'a beklenirken, menajeri Vlado Bozinoski'nin imza parası talep etmesi ve bu konuda geri adım atmaması nedeniyle Fenerbahçe transferi rafa kaldırdı.

KURZAWA TAVSİYESİ

Fanatik'teki habere göre; Yönetim, alternatif isimler için çalışmaları sürdürürken Sarı-Lacivertlilere menajerler aracılığılıyla Layvin Kurzawa önerildi. 29 yaşındaki yıldız bu sezon PSG'de sadece bir kez lig maçında kadroda yer aldı.

MAAŞ DESTEĞİ

Fransız devinin kadroda düşünmediği Kurzawa, Avrupa'da transfer döneminin kapanmasıyla birlikte takımda kaldı. Fenerbahçe'ye, başarılı oyuncunun kiralık olarak transfer edebileceği mesajı gönderildi. Layvin Kurzawa'nın yarım sezonluk brüt maaşı 2,7 milyon Euro. PSG, oyuncuyu kiralasa bile bu ücretin bir bölümünü karşılayabilir. Bu anlamda, Kurzawa hamlesi ekonomik açıdan Fenerbahçe'yi çok zorlamayacak bir transfer olabilir.

İSMAİL KARTAL KARA VERECEK

Yönetimin çekincesi, Kurzawa'nın bu sezon forma giymemiş olması. Yıldız futbolcu sezon başından beri takımla çalışmasına rağmen maç eksiği bulunuyor. Fransız sol bek, oyuncu özellikleri ve kalitesi bakımından Fenerbahçe için ideal gözüküyor. Kurzawa'nın son durumuyla ilgili araştırma yapılacağı öğrenildi. Eğer İsmail Kartal, 29 yaşındaki oyuncunun kısa sürede hazır hale geleceğine inanırsa, bu transfer gerçekleşebilir.

25 MİLYON EURO BONSERVİS BEDELİ ÖDENDİ

Monaco altyapısında yetişen ve burada dikkatleri üzerine çeken Layvin Kurzawa, 2015-2016 sezonunda Paris Saint Germain'e transfer oldu. Fransız devi bu transfer için Monaco'ya 25 milyon euro bonservis bedeli ödedi. Tecrübeli futbolcu, Paris Saint Germain kariyerinde 153 maçta şans buldu.

Layvin Kurzawa, şu ana kadar 13 kez Fransa Milli Takımı'ndan davet aldı. Tecrübeli sol bekin Paris Saint Germain ile olan sözleşmesi 2024'te sona erecek. Fransız oyuncunun güncel piyasa değeri 9 milyon euro olarak gösteriliyor.

Ozan Tufan, Fenerbahçe'de antrenmana çıktı

 

Yıldız futbolcu Fenerbahçe'ye veda ediyor!

 

Fenerbahçe'de mutlu son: Anlaşma sağlandı!

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)