E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporFenerbahçe'nin 6 milyar 423 milyon TL borcu var---

Fenerbahçe'nin 6 milyar 423 milyon TL borcu var

Fenerbahçe'nin 6 milyar 423 milyon TL borcu var
30 Temmuz 2022 - 11:00 borsagundem.com

Yüksek Divan Kurulu Başkanı Uğur Dündar'ın konuşmasıyla açılan divan toplantısına Başkan Ali Koç da katıldı. Fenerbahçe'nin borcunun 6 milyar 423 milyon TL olduğu açıklandı

Fenerbahçe Spor Kulübü Yüksek Divan Kurulu'nun (YDK) Temmuz ayı Olağan Toplantısı başladı.
Kalamış Faruk Ilgaz Tesisleri'nde düzenlenen toplantıya; Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Ali Koç, Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu Başkanı Uğur Dündar, Yönetim Kurulu Üyeleri ve Yüksek Divan Kurulu Üyeleri katıldı.

UĞUR DÜNDAR: 29’UNCU ŞAMPİYONLUK KUPAMIZ BİZLERE ÇOK YAKIŞACAKTIR

Yüksek Divan Kurulu (YDK) Başkanı Uğur Dündar, Mustafa Kemal Atatürk’ün “Tarih yazmak, tarih yapmak kadar önemlidir” sözünü hatırlatarak, “Önümüzdeki yıl 100’üncü yıl dönümünü kutlayacağımız TFF, 1923 yılında kurulmuş aynı yıl futbol müsabakaları düzenlenmeye başlamıştır. O tarihten itibaren camiamız Türk futbolunda silinmez izler bırakan şampiyonluklar kazanmış unutulmaz bir tarih yazmıştır. Ne mutlu ki yıllardır mücadele verilen bu yolda o şanlı tarihi kayıtlara geçirmek yazmak da başkan Ali Koç’un üstün gayretleriyle bu döneme nasip olmuştur. Şanlı formamızın göğsüne nakşedilen 5 yıldızımız tüm Fenerbahçelilere kutlu olsun. Bu vesileyle bugüne kadar elde ettiğimizi şampiyonluklarda emeği geçen tüm sporcularımızı, başkanlarımızı, yöneticilerimizi ve taraftarlarımızı saygıyla selamlıyorum. Asil Fenerbahçeli hiç kuşkun olmasın, Cumhuriyetin 100’üncü yıl şampiyonluğu da senin alnına yazılmıştır. 29’uncu şampiyonluk kupamız bizlere çok yakışacaktır” dedi.

Kombineler ile ilgili bilgiler veren Uğur Dündar, YDK üyelerine geçen yıllardaki indirim oranının bu yıl da tatbik edildiğini ve sıraya giren üyelerden kombine almayan kalmadığını sözlerine ekledi.

AKDENİZ OYUNLARI'NDA MADALYA KAZANAN SPORCULAR YER ALDI

Fenerbahçe Spor Kulübü Yüksek Divan Kurulu'nun (YDK) Temmuz ayı Olağan Toplantısı’na 2022 Akdeniz Oyunları’nda ve uluslararası müsabakalarda temsil eden sarı-lacivertli milli sporcular ve antrenörleri yer aldı.

6 milyar 423 milyon TL borç

Fenerbahçe’nin borcunun 6 milyar 423 milyon TL olduğu açıklandı.

Fenerbahçe Kulübü Yüksek Divan Kurulu toplantısı Faruk Ilgaz Tesisleri'nde sürüyor. Genel sekreter Burak Kızılhan'ın açıklamalarının ardından kürsüye çıkan Denetleme Kurulu Üyesi Mehmet Vodina, denetim kurulu faaliyet raporunu okudu. Mehmet Vodina, Fenerbahçe Kulübü’nün borcunun 31 mart 2022 yılı itibarıyla 6 milyar 423 milyon TL olduğunu açıkladı.

UEFA, Fenerbahçe'ye soruşturma açtı

 

Fenerbahçe'den Putin tezahüratı açıklaması

 

Kadıköy'de yıkım! Eski Fenerbahçeli, Şampiyonlar Ligi hayalini bitirdi

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (7)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • baran31 Temmuz 2022 12:42

    Profesyonel Futbolu kimse yasaklayamaz bu saatten sonra  ancak şu anda amatör futbola geçilse bundan çok daha hayırlı güzel neticeleri olur.   Büyük başarılar olmaz belki ama en azından gelişime açık olur.  Çünkü bizde teknik direktörlerin büyük çoğunluğunun pro lisansı yok. Yani sporcu yetiştirme ehliyeti dahi yok. Bu futbolcu transfer piyasasının göründüğünden çok farklı bir şekilde birilerine fayda sağlamasa bile bile her dönem milyonlarca avro transfer yapmazlar.  Bu yanlışları her dönem yapıp normalmiş gibi göstermek ile acaba nelerin üstü örtülmeye çalışılıyor?

  • EKRİKS31 Temmuz 2022 10:42

    Bu borç FB değilki ellerinde FB hissesi bulanların borçları.

  • Ali Fuat31 Temmuz 2022 01:56

    Oh oh, Allah daha çok versin  :D  :D 

  • Sedat30 Temmuz 2022 15:14

    Sn. Yandaş Ali bir şekilde halleder, ama elini çabuk tutması lazım, zira FB taraftarlarının çok büyük çoğunluğunun kendisini sevdiğini zannetmiyorum, inanmıyor ise güvenilir bir şirkete anket yaptırabilir.

  • Makro ihtiyati Necati30 Temmuz 2022 12:43

    fb gs ve bjk türk futboluna ve ekonomiye verdiği ciddi zararlardan dolayı kapatılmalıdır.

  • HASAN HÜSEYİN KIRMIZICAN31 Temmuz 2022 10:43

    4  kulübün hazırlık maçlarını gördük hepside 2-3 lig AB takımlarına yenildiler.ama ülkemize gelince canavar oluyorlar.

  • Btc30 Temmuz 2022 21:28

    Kesinlikle kapatılmalılar..