E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemFenerbahçe'de takımı ayağa kaldıracak plan belli oldu---

Fenerbahçe'de takımı ayağa kaldıracak plan belli oldu

Fenerbahçe'de takımı ayağa kaldıracak plan belli oldu
29 Ekim 2021 - 09:29 borsagundem.com

Fenerbahçe'de takımı kısa sürede ayağa kaldıracak yol haritası belirlendi. Vitor Pereira ilk olarak, oyuncuların da rahatsız olduğu rotasyona son verip kadro istikrarını sağlamayı planlıyor.

Sarı lacivertliler için Kadıköy'deki 2-1'lik Alanyaspor mağlubiyeti, maç sonrası taraftarın gösterdiği sert tepkisinin de etkisiyle adeta travma yarattı. Ligde daha oynanacak 28 maç varken ve zirveyle fark sadece 5 puan olmasına rağmen oluşan karamsar hava, Vitor Pereira'yı harekete geçirdi. Portekizli teknik adam, çok eleştirilen 3'lü savunma sisteminden vazgeçmeyi düşünmüyor. Ancak Pereira, yeni bir galibiyet serisiyle takımı ayağa kaldırmak adına ilk adımı kadro istikrarı konusunda atacak. Pereira, özellikle hücum hattını sürekli değiştiriyor. Bu bölgedeki oyuncular, bir türlü düzenli olarak birlikte oynayamadı. Bunun sonucunda, ligde 10 maçta sadece 14 gol atabilen bir Fenerbahçe ortaya çıktı. 53 yaşındaki teknik adam özellikle ileri 3'lüde rotasyona son vermeyi planlıyor. Pereira, bu bölge için belirleyeceği oyunculara ligde birkaç hafta şans vermeyi düşünüyor.

ÖZEL İDMAN PROGRAMI

Fenerbahçe'de bir diğer sıkıntı ise birçok futbolcunun son derece formsuz olması. Bunların başında geçen sezonun yıldızı Pelkas geliyor. Ayrıca Rossi inişli çıkışlı grafik çizerken, Berisha ve Sosa bir türlü bekleneni veremedi. Zajc da sezon başına oranla düşüşe geçen isimler arasında. Mesut Özil de form tutamadı ve Pereira ile yaşadığı sıkıntılarla gündeme geldi. Portekizli teknik adam, bu yıldızların yeniden performansını yükseltmek için de çözümler arıyor. 53 yaşındaki teknik adam, ekibiyle birlikte bu futbolcularla bire bir görüşmeler yapacak. Ayrıca formsuz isimler için özel idman programları hazırlanması da bekleniyor.

Fenerbahçe'de Vitor Pereira'dan Mesut Özil kararı!

 

Fenerbahçe'ye Güney Kore'den bir yıldız daha!

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • amanin amanin 29 Ekim 2021 15:58

    Ne zaman keyiflenmek ve gülmek istesem fener haberlerine bakıyorum. Süper komik oluyo yaww :)))) milyonlarca euro paraları etrafa saç sonra hemen pohpohlama haberlerle taraftarın gazını almaca…