E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemFenerbahçe'de Balkan havası! Son isim Krunic---

Fenerbahçe'de Balkan havası! Son isim Krunic

Fenerbahçe'de Balkan havası! Son isim Krunic
13 Ocak 2024 - 13:06 borsagundem.com

Süper Lig'in lideri Fenerbahçe'de Balkan kökenli futbolcu sayısı Milan'dan transferinde prensip anlaşmasına varılan Krunic ile beşe yükseldi. Balkan kökenli futbolculara öncülük yapan Dzeko, Krunic'i WhatsApp grubuna alındı

Trendyol Süper Lig'de şampiyonluğun en büyük adayı olan ve şu anda ezeli rakibi Galatasaray'ın 2 puan önünde lider olan Fenerbahçe, transferleriyle de dikkat çekiyor. 

İrfan Yirmibeş'in Sözcü'deki haberine göre, Dzeko ile başlayan Balkan rüzrgarı, Livakovic, Tadic ve Zajc ile devam etti. Bu rüzgara son katılan isim ise Rade Krunic oldu.

Başkan Ali Koç'un, kısa bir süre önce sarfettiği “Hatalarımdan biri de Balkan piyasasından daha fazla oyuncu getirebilmeliydik...” sözleri hatırlatılan haberde, Koç'un Balkanlardan gelen havayı sevdiğini Krunic transferiyle bir kez daha gösterdiği ifade edildi. 

Takımda halihazırda Boşnak Edin Dzeko, Hırvat Dominik Livakovic, Sırp Dusan Tadic ve Sloven Miha Zajc’la birlikte dört Balkan kökenli futbolcu vardı. Bu sayı Rade Krunic ile birlikte beşe yükselecek.

İsmail Kartal da memnun

Haberde, teknik patron İsmail Kartal'ın da, disipli olmaları, profesyonellikleri, çalışkanlıkları ve kendilerine iyi bakmaları gibi özellikleri nedeniyle Balkan kökenli oyuncuları takıma örnek olarak gördüğü ifade ediliyor. 

Krunic'i ikna eden isim Dzeko

Sözcü'deki haberde Krunic transferinde de başrollerden birinin Dzeko’ya ait olduğu belirtiliyor. Milan’a ve tecrübeli oyuncuya, Celta Vigo, Lyon, Marsilya ile Al Shabab kulüpleri cömert tekliflerde bulunmuştu. Ancak vatandaşı Dzeko’nun ikna kabiliyeti Krunic’i Fenerbahçe’yi tercih etmesinde etkendi.

İmzadan önce Dzeko'nun kurduğu WhatsApp grubunda

Dzeko, gelir gelmez takımdaki Balkan kökenli futbolcuları bir WhatsApp grubunda toplamıştı. Krunic de imzayı atmadan bu gruba dahil oldu. Yıldız futbolcuya Fenerbahçe’nin bir parçası olduğu hissettirildi.

Fenerbahçe, Bonucci'yi resmen açıkladı

 

Fenerbahçe'den Konyaspor'a tarihi fark

 

Fenerbahçe, Leonardo Bonucci transferini açıkladı

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)