E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporFenerbahçe, Leonardo Bonucci transferini açıkladı---

Fenerbahçe, Leonardo Bonucci transferini açıkladı

Fenerbahçe, Leonardo Bonucci transferini açıkladı
10 Ocak 2024 - 15:35 borsagundem.com

Fenerbahçe, İtalyan stoper Leonardo Bonucci ile transfer görüşmelerine başlandığını ve bugün İstanbul'a geleceğini açıkladı

Ezeli rakibi Galatasaray ile şampiyonluk yarışında başa baş bir mücadele veren Fenerbahçe, transfer çalışmalarını hızlandırdı. Sarı-laciverli ekip, Union Berlin'de forma giyen 36 yaşındaki dünyaca ünlü savunma oyuncusu Leonardo Bonucci'nin İstanbul'a geleceğini duyurdu.

Tecrübeli stoper ile sağlık kontrolü ve yapılacak olan son görüşmelerin ardından resmi imzaların atılması bekleniyor.

Sarı-lacivertli ekipten yapılan açıklamada, "Ara transfer döneminde Profesyonel Futbol A Takımımızın güçlendirilmesi için çalışmalarını yürüten kulübümüz; savunma oyuncusu Leonardo Bonucci ile transfer görüşmelerine başlamıştır. İtalyan Futbolcu sağlık kontrolleri ve ileri görüşmeler için bugün İstanbul’a gelecektir" ifadelerine yer verildi. 

Yıldız oyuncuyu taşıyan uçağın bu akşam saat 18.30-19.00 aralığında İstanbul'da olması bekleniyor.

Leonardo Bonucci kimdir?

1 Mayıs 1987'de doğan Leonardo Bonucci futbola Viterbese Giovanili takımında başladı ve daha sonra Inter U19'a transfer oldu. Sırasıyla Treviso, AC Pisa, Genoa ve Bari formaları giyen Bonucci 2010 yılında yıldızının parladğı Juventus'a transfer oldu. Uzun süre Torino ekibinde forma giydikten sonra 2017-2018 yılında 42 milyon euroya Milan'a transfer oldu ancak 2018-2019 sezonunun başında 35 milyon euro karşılığında tekrar Juventus'a geri döndü. Geçen sezon sonunda sözleşmesinin bitimiyle takımdan ayrılan Bonucci ilk defa Serie A dışına çıkarak Bundesliga ekiplerinden Union Berlin yolunu tuttu.

Kariyeri kupalarla dolu

Kariyerinde birçok kupa kazanan Leonardo Bonucci, dokuz kere Serie A, dört kere İtalya Kupası, beş kere İtalya Süper Kupası ve bir kere de İtalya Milli Takımı ile Euro 2020 şampiyonluğu yaşadı. Tecrübeli oyuncu 2016 yılında da İtalya'da yılın oyuncusu seçildi.

Fenerbahçe'nin konuğu Konyaspor

 

Fenerbahçe'de Cengiz Ünder şov: 5-1

 

Fenerbahçeli Fred'in cezası güncellendi

 

Fenerbahçe'de 3 ayrılık yolda!

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)