E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporFenerbahçe - Villarreal: 2-1---

Fenerbahçe - Villarreal: 2-1

Fenerbahçe - Villarreal: 2-1
03 Aralık 2022 - 20:57 borsagundem.com

Fenerbahçe, Kulüpler Birliği Vakfı tarafından organize edilen dostluk turnuvasında sahasında ağırladığı İspanyol ekibi Villarreal'i de Rayo Vallecano maçında olduğu gibi yine geriden gelerek 2-1 mağlup etti.

Fenerbahçe , Kulüpler Birliği Vakfı tarafından organize edilen dostluk turnuvasında ikinci İspanyol rakibiyle karşı karşıya geldi. Rayo Vallecano'yu 3-1 ile geçen Fenerbahçe, bir diğer LaLiga ekibi Villarreal'i de 2-1 mağlup etti.

Fenerbahçe, Rayo Vallecano maçında olduğu gibi Villarreal karşısında da geri düştü. 24. dakikada Etienne Capoue'nin golü, konuk ekibi öne geçirirken Sarı-Lacivertliler 31. dakikada Serdar Dursun ve 78. dakikada Joshua King ile rakibine cevap verdi.

İki takımın maça başladıkları ilk 11'ler

Fenerbahçe: Ertuğrul Çetin, Ferdi Kadıoğlu, Gustavo Henrique, Attila Szalai, Ezgjan Alioski, Willian Arao, Miha Zajc, Lincoln, İrfan Can Kahveci, Diego Rossi, Serdar Dursun

Villarreal: Pepe Reina, Dela, Jorge Cuenca, Raul Albiol, Juan Mojica, Etienne Capoue, Francis Coquelin, Dani Parejo, Luis Quintero, Diego Collado, Gerard Moreno

Fenerbahçe'nin yıldız ismine Milan'dan 12 milyon euro!

 

Fenerbahçeliler tedirgin... Altay'a Inter kancası!

 

Fenerbahçe'den Pedro açıklaması

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)