E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporFenerbahçe Schmidt'i markaja aldı!---

Fenerbahçe Schmidt'i markaja aldı!

Fenerbahçe Schmidt'i markaja aldı!
04 Şubat 2022 - 10:36 borsagundem.com

Süper Lig'de kötü bir sezon yaşayan Fenerbahçe, Vitor Pereira ile yollarını ayırmış ve yerine İsmail Kartal'ı takımın başına getirdi. Kartal ile sezon sonuna kadar anlaşan Kanarya, yeni sezon için çalışmalarını sürdürürken Roger Schmidt'i markaja aldı.

Sezona Vitor Pereira ile başlayan ve şampiyonluk hedefiyle yola çıkan Fenerbahçe, beklentilerin çok altında kalınca Portekizli hocayla yollarını ayırmıştı. Bir süre yeni hoca için görüşmelerini sürdüren sarı-lacivertliler, İsmail Kartal'ı takımın başına getirmişti.

Volkan Demir'in Sabah'ta yer alan haberine göre, yeni sezon teknik direktörü için arayışını sürdüren Kanarya, sürpriz bir gelişmeyle tanıdık bir isim olan Roger Schmidt'i markaja aldı. Alman çalıştırıcı, PSV'nin kendisine yaptığı 2 yıllık sözleşme uzatma teklifini kabul etmedi ve sezon sonunda ayrılmaya karar verince Kanarya'nın ilgisini tekrar üzerine çekti .Löw ile temaslarını sürdüren başkan Ali Koç'un, Schmidt konusunda da ısrarcı olduğu öğrenildi.

"Mutlaka görüşmek istiyorum"

Ali Koç'un, Schmidt için, "Mutlaka görüşmek istiyorum" dediği gelen bilgiler arasında. Schmidt, PSV'den önce yine Fenerbahçe'nin gündemine gelmiş ancak transfer gerçekleşmemişti. Bu arada 54 yaşındaki teknik adamın adı Manchester United ile de anılmaya başlandı. Ayrıca RB Leipzig de şimdiki teknik direktörü Tedesco ile anlaşmadan önce Schmidt'i istiyordu ve Alman ekibinde tekrar ismi dillendirilmeye başlandı.

Fenerbahçe, PSG'nin yıldızı için harekete geçti!

 

Ozan Tufan, Fenerbahçe'de antrenmana çıktı

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)