E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporFenerbahçe maçı öncesi test pozitif çıktı---

Fenerbahçe maçı öncesi test pozitif çıktı

Fenerbahçe maçı öncesi test pozitif çıktı
18 Nisan 2021 - 00:14 borsagundem.com

Süper Lig'de Başakşehir, Fenerbahçe maçı öncesinde Deniz Türüç'in korona virüs testi pozitif çıktı

İstanbul Başakşehir Futbol Kulübü Deniz Türüç'in yeni tip korona virüs (Kovid-19) test sonucunun pozitif çıktığını duyurdu. 
Kulüpten yapılan açıklamada, "Futbol A takımı oyuncularımız, teknik heyetimiz, idari ekibimiz ve destek ekibimize yapılan rutin Kovid-19 testlerinde bir oyuncumuzun sonucu pozitif çıkmıştır." denildi. Test sonucu pozitif çıkan oyuncunun semptomsuz olduğu vurgulanırken, Sağlık Bakanlığı ve Türkiye Futbol Federasyonu protokolleri dahilinde futbolcunun izolasyon ve tedavi planlamalarına başlandığı kaydedildi. Başakşehir bugün saat 19.00'da Fenerbahçe ile oynayacak. 

Trabzonspor galibiyete hasret kaldı

 

Göztepe: 1 - Galatasaray: 3

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Serkan İlkeli18 Nisan 2021 18:44

    Spekülatörlerin en belirgin taktikleri senedi kademe kademe hızla aşağıya çekip uzun süre düşük fiyatta süründürmektir.Ne yazık ki küçük yatırımcılar bu oyuna gelip dayanamayıp malı veriyorlar.Şu an birçok hisse astronomik fiyatta olsa da birçok iyi hisse de komik fiyatlarda.Örneğin; Alarko,CELHA,Dagi,Eczilaç,Agyo,BUCİM,Egeen spekleri yıldırma taktiği uyguluyorlar ve benim de beğendiğim hisseler.

  • RAMO CANCAN18 Nisan 2021 14:36

    Negatif çıksa ne olacak.hangi takıma gittilerse takımı batırdılar.Başaksehir büyük hata yaptı deniz türüç hasan ali yine bir kaç futbolcu var.bunların oyun sitili modern futbola uymamakta.bunlar oyunun hızını engelleyen bir yapıları var.keşke istanbul takımlarından birisi küme düşsse daha iyi olur.