E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporFenerbahçe dünyaca ünlü yıldızla anlaştı---

Fenerbahçe dünyaca ünlü yıldızla anlaştı

Fenerbahçe dünyaca ünlü yıldızla anlaştı
14 Mayıs 2021 - 08:16 borsagundem.com

Şampiyonluk fırsatını tepen Fenerbahçe yeni sezon için transfer çalışmalarını hızlandırıyor. İddialara göre sarı lacivertliler Chelsea'nin yıldız ismi Giroud için harekete geçti

Sezon başında birçok yıldız isimle kadrosunu güçlendiren Fenerbahçe'de şampiyonluk hedefinden uzak kalınması Sarı Lacivertli yönetimde moralleri altüst etti. Başkan Ali Koç ve kurmayları gelecek sezonun transfer planlaması için çalışmalarına başladı.

Sezon başında ve devre arasında yıldız futbolcularla kadrosunu güçlendiren Fenerbahçe'de gelecek sezonun transfer çalışmaları başladı. Sarı Lacivertliler dünyaca ünlü yıldızın transferinde artık son aşamaya geldi.

Daily Star'da yer alan habere göre Olivier Giroud transferinde en avantajlı takım Fenerbahçe... Haberde, Mesut Özil'in bu transferde etkili bir rol oynadığı ve Fransız futbolcuyu ikna etme aşamasında olduğu belirtildi.

Olivier Giroud, Tuchel'in takımın başına getirilmesinin ardından fazla forma şansı bulamamıştı. Fransız futbolcunun sözleşmesi bu sezon sonunda bitiyor. Fenerbahçe'nin bonservis bedeli ödemeden kadrosuna katma aşamasında olduğu Giroud'un menajeriyle bir araya geldiği ve tüm şartların konuşulduğu iddia edildi.

Giroud için tek talip Fener değil

Fenerbahçe'nin imza aşamasında olduğu Olivier Giroud için sürpriz bir iddia daha ortaya atıldı. Fransa'da yayın yapan Le10 Sport, Ligue 1 ekiplerinden Lens'in Giroud için devreye girdiğini duyurdu.

Haberde Lens'in Giroud transferi için büyük bir bütçe oluşturduğu ve bu transferde ısrarcı olduğu aktarıldı. Le10 Sport'un iddiasına göre Lens yöneticileri Giroud'u Fransa'ya getirmek için tüm imkanları seferber etmiş durumda.

Bu sezon Chelsea formasıyla toplamda 29 maça çıkan Fransız forvet bu karşılaşmalarda 11 gol attı. Giroud'un piyasa değeri Transfermarkt'ta 5 milyon Euro olarak gösteriliyor.

 Fenerbahçe fırsat tepti

Fenerbahçe'de Sivasspor maçında alınan mağlubiyetin şoku yaşanıyor. Beşiktaş'ın evinde Karagümrük'e 2-1 mağlup olmasının ardından liderlik şansı yakalayan Fenerbahçe, Sivasspor'a evinde 2-1 yenilerek büyük fırsat tepti.

Beşiktaş ile birlikte haftayı puansız kapatan Fenerbahçe, Galatasaray'ın Denizli'de 3 puan almasıyla ligde birden üçüncü sıraya kadar geriledi. Fenerbahçe ligin son haftasında Kayserispor'a konuk olacak.

Şampiyonluk umutları iyice azalan Fenerbahçe'ye son haftada adeta mucize gerekiyor. Fenerbahçe sadece Beşiktaş ve Galatasaray'ın yenilmesi ve Kayserispor'u yenmesi halinde mutlu sona ulaşabilecek. Bu senaryo dışındaki tüm ihtimallerde Fenerbahçe'nin şampiyonluk şansı bulunmuyor.

Şampiyonlar Ligi gitti 2 dev final geldi

 

Galatasaray başkan adayı Öztürk'ten Fatih Terim açıklaması

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (18)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Tümünü yolla15 Mayıs 2021 09:54

    Hepsi yaşlı işe yaramaz çöp futbolcular yolla gitsin kim alacak

  • Er15 Mayıs 2021 04:14

    Novak, Salai dılında bütğn yabancolar gitsin. Takaslarda kullanılsın! Hatta yurtdışından Okay, melih, Yusuf gibi yerli oyuncukarla takası mümkün okursa daha harika!

  • En15 Mayıs 2021 04:12

    Koskıca lig boyunca bşr santrafor sadece 11 gol atıp iki asist yapandan ne beklenir! En fazla bşr milyon dolar eder

  • Ali koç istifa14 Mayıs 2021 21:20

    Ilk önce Ali koç gitsin sonrası kolay

  • FB14 Mayıs 2021 17:41

    Bir moruk daha mı buldular? Yine sürünür fener. Hep jubilesi gelmiş enerjidi düşmüş tekniği düşmüş mücadele gücü düşmüş futbolcular mezarlığına cevriiyor. Yanlış transferlere devam. Sadece genç transferler yapılmalı.. yaşlı alınması yerine Eldekiler yeterli, yenş geken mırukların eldekilerden artısı olamaz! Sadece sağa dola külübün daha fazla parası saçışmış olur!

  • Aytaç Güner 14 Mayıs 2021 14:23

    Alex , Fenerbahceye teknik direktör olarak gelmeli ve transferler ondan sonra yapılmalı. Takım üzerindeki ölü toprağı mutlaka kaldırılmalı. Hırslı, mücadeleci, dayanıklı ve teknık hakim oyun kuran fırtına fenerbahçeyi özlüyoruz.

  • Cacuk15 Mayıs 2021 09:55

    Fenerden br cacuk olmaz topçuları hepsi yaşlı ölü toprağı ondan

  • Yok14 Mayıs 2021 14:06

    Fb tarihi hep bunlarla dolu ama başarı yok

  • Ruh14 Mayıs 2021 12:59

    Takıma Hagi lazım Alex lazım Ruh lazım

  • Kerim14 Mayıs 2021 12:41

    Fb gs bjk gibiKoca koca takimlar genclerbirligi adana demur spor kadar olamadilar bir fatih terim senol gunes cikaramadilar hazir yemeyle ugrasiyorlar hazira daglar dayanir mi

  • TAMİZ KARTALGÖZ14 Mayıs 2021 11:00

    Geçse ne olacak.defans ve orta sahadan ileri uçlara pas gelmiyor.caner ve gökhan, serdar sadık, mesut ancak doldur bosatcı bunlar.bunlarda kısa pas kademe patma, ileri geri koşma, yok ancak doldur boşaltcı bunlar.yabancılarında % 70 inin değişmesi gerekmektedir.1-2 milyon euro luk sivasspor darmadağın yaptı futbol dahi oynatmadı.biraz dikkatli olsalar 5 atarlar idi.sonra bu emre ve volkan hangi takımda oynadi ise o takımlarda hiç bir başarı sağlamayamamışlardır.

  • amanin amanin14 Mayıs 2021 10:48

    Taraftarın gazını alma operasyonu başlamış. Anlaşılan bu transfer döneminde de 20 kişi gidecek 30 kişi gelecek. Yaşaaa fenerbahçeee :))))

  • Mg14 Mayıs 2021 10:37

    Önce Emre ve Mesut’tan kurtul Başkan, yoksa işin çok zor...

  • China Town 14 Mayıs 2021 10:35

    Kasaları trilyonlarca dolar dolu Çin artık pahalı teknik direktör ve yıldız transferi yasakladı çünkü ülkelerini fakirleştirmekten başka  futbollarına hiçbir şey katmadılar 

  • Yıldızlarınız batsın 14 Mayıs 2021 10:17

    Transfer liginin açık ara şampiyonu fb ikinci de gs ve sonuç :  yüz milyonlarca dolarlık çöplük enkaz borç avrupadan sıfır çekip dönüş. kulübün banka hesapları boşalırken td futbolcu menejerlern banka hesapları sürekli artıyor. 

  • Hhhh14 Mayıs 2021 10:09

    Geçen hafta kaçan şampiyonluk tepkilerini azaktma p&r'ı başlamış.

  • Kaçan Grup14 Mayıs 2021 08:45

    bugüne kadar böyle hurdaları alarak ne başardınız

  • Yıldız14 Mayıs 2021 08:28

    Yıldız alarak olmuyor o işler.