E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporFenerbahçe, Adana Demirspor sınavında---

Fenerbahçe, Adana Demirspor sınavında

Fenerbahçe, Adana Demirspor sınavında
03 Nisan 2024 - 11:30 borsagundem.com

Fenerbahçe, Süper Lig'de bugün sahasında Adana Demirspor ile karşılaşacak. Peki Fenerbahçe-Adana Demirspor maçı saat kaçta, hangi kanalda, eksikler kimler? İşte karşılaşmaya ilişkin ayrıntılar ve muhtemel 11'ler...

Fenerbahçe, Trendyol Süper Lig'in 31. haftasında Yukatel Adana Demirspor'u ağırlayacak. Ülker Stadı'nda oynanacak ve bugün saat 20.30'da başlayacak karşılaşmayı hakem Arda Kardeşler yönetecek. Kardeşler'in yardımcılıklarını Mehmet Emin Tuğrai le Deniz Caner Özaral yapacak. Maçın VAR hakemi olarak Emre Malok görev yapacak. Müsabakanın asistan video yardımcı hakemleri (AVAR) ise Burak Şeker ve Serkan Ok oldu. Karşılaşma, beIN Sports 1'den naklen yayınlanacak.

Ligde oynadığı son 5 müsabakayı kazanan sarı-lacivertliler, milli ara öncesinde konuk olduğu Trabzonspor'u 3-2 ile geçmişti. Teknik direktör İsmail Kartal yönetimindeki Fenerbahçe, haftaya 79 puanla 2. sırada girdi.

İki eksik

Fenerbahçe, Adana Demirspor müsabakasında 2 oyuncusundan yararlanamayacak. Sarı-lacivertlilerde sarı kart cezalısı Bright Osayi-Samuel ile tedavisi devam eden Joshua King, zorlu müsabakada forma giyemeyecek. Bu isimlerin yanı sıra, hafif ağrıları bulunan Cengiz Ünder ile Fred'in durumuna maç saatinde teknik heyet tarafından karar verilecek.

Sınırda 9 isim

Fenerbahçe'de 9 isim sarı kart ceza sınırında yer alıyor. Sarı-lacivertlilerde; Jayden Oosterwolde, Edin Dzeko, Dusan Tadic, Cengiz Ünder, Mert Müldür, Michy Batshuayi, Rodrigo Becao, Ferdi Kadıoğlu ile Sebastian Szymanski, oynamaları ve kart görmeleri durumunda Fatih Karagümrük deplasmanında takımlarını yalnız bırakacak.

Muhtemel 11'ler

Fenerbahçe: Livakovic, M.Müldür, Djiku, Becao, Oosterwolde (Ferdi), İsmail, Krunic (Mert Hakan) İ.Kahveci, Szymanski, Tadic, Dzeko.

Adana Demirspor: Mahammadalliyev, İsmail, Gravillon, Semih, Mohammadi, Michut, Maestro, Y.Sarı, Emre, Yusuf Erdoğan, Mendoza.

Fenerbahçe'de ligden çekilme kararı ertelendi

 

Fenerbahçe taraftarlara bilet satışlarını durdurdu

 

Fenerbahçe'den PFDK sevklerine ilk tepki!

 

Ali Koç, Erden Timur'a ateş püskürdü: Yarım aklıyla...

 

Dursun Özbek'ten Ali Koç'a: Şampiyonluklar tehditle kazanılmıyor

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)