E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporFenerbahçe taraftarlara bilet satışlarını durdurdu---

Fenerbahçe taraftarlara bilet satışlarını durdurdu

Fenerbahçe taraftarlara bilet satışlarını durdurdu
02 Nisan 2024 - 08:08 borsagundem.com

Genel Kurul'da 'takımın ligden çekilmesi' ihtimalini oylayacak olan Fenerbahçe, taraftarlara bilet satışını durdurdu ve bilet alınmaması yönünde talimat verdi.

Fenerbahçe ve Trabzonspor arasında geçen futbol maçı sırasında yaşanan saha olayları nedeniyle 'ligden çekilme' konusunu gündeme getiren Fenerbahçe, futbolseverlere Adana Demirspor ve Galatasaray maçları için bilet almamalarını söyledi.

Son günlerde hareketli günler geçiren Fenerbahçe'de Başkan Ali Koç yaptığı açıklamayla 2 Nisan günü kulüp tarihi açısından oldukça önemli bir genel kurul düzenleneceğini açıklamıştı.

Sputnik'in haberine göre, genel kurula kısa bir süre kala ligin 31. haftasında Adana Demirspor ile oynanacak olan mücadelenin biletlerini ligden çekilme ihtimali sebebiyle satışa sunmadı.

Adana Demirspor maçının yanı sıra Fenerbahçe, 7 Nisan Pazar günü Galatasaray ile oynanacak Süper Kupa maçının biletlerini de henüz satışa sunmadı.

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Süper Kupa maçı için taraftarlarına yaptığı uyarıda genel kurul kararından önce Süper Kupa maçına bilet almamaları yönünde uyarıda bulunmuştu.

2 Nisan Salı günü düzenlenecek Fenerbahçe Olağanüstü Genel Kurulu'nda Fenerbahçe Yönetim Kurulu'na 'takımın ligden çekilmesi' dahil alınacak aksiyonlarda yetki verilip verilmeyeceği oylanacak.

Fenerbahçe'den PFDK sevklerine ilk tepki!

 

Olaylı Trabzonspor - Fenerbahçe maçının PFDK sevkleri açıklandı!

 

Fenerbahçe’de öne çıkan fikir: Kupalardan çekilmek

 

Ali Koç açıkladı: Fenerbahçe için 3 seçenek!

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (5)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • ALİ RIZA GÜZELKALE02 Nisan 2024 17:22

    Aslında fena fikir değil o zaman iflasını isterler ne futbolcuları ne bankalara ne sağa sola nede borsadaki yatırımcılara 5 kuruş ödemezler.

  • AHMET ÖZBİLEN02 Nisan 2024 12:12

    Bence ligden çekilmezler çünkü  tgrt tv den Cem kücük FB aylardır Cumhur İttifakına seçimi kayıp  etmesi oyununu oynadığını ve bunların en büyük etken olduğunu spora  siyaset karıştırarak seçimi kayıp ettirilmesinde başarılı olduklarını söylemiştir.Bence başarılı olup amaçlarına ulaşmaları nedeniy ile ligden çekilemezler çünkü milyonlarca dolar borçlarını ve borsadaki hisse senetlerini ne ile ödeyecekler veya eğer çekilirler ise yüksek faizden hesaplanacak kredilerden kurtulmak için ligden çekilip iflaslarını verirler ise bankalar fb neyini alacaklar bir kaç sene sonra ekonomi düzelir ise sıfırdan takımı yeni kurmazlarmı.

  • maarif02 Nisan 2024 08:46

    halkın mesajını almışlardır , ligden çekilmezler. 2012 yılında Trabzon Spor'un yöneticisi olan ve şike davasını savunan İmamoğlu İstanbul'un %50 desteğini aldı. Kadıköy dahil...

  • emekci02 Nisan 2024 11:41

    bence de. herkes hakemlerin liyakatsiz, torpille, dam kayrılarak atandığını biliyor. bunun sorumlusu da akp idi, galatasaray değil. şike yapılmadığı da anca çocuklara anlatabilirler

  • Oksipital lob02 Nisan 2024 08:45

    Futbol şubeyi kapat başkan iki kitap okuyup kendisini thales zanneden hobbit kumdan kaleleriyle oynadığı hayatına geri dönsün prim yaptırma bunlara