E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporFenerbahçe 1 milyon euro karda---

Fenerbahçe 1 milyon euro karda

Fenerbahçe 1 milyon euro karda
19 Haziran 2020 - 15:24 borsagundem.com

Fenerbahçe'nin basketbol koçu Obradovic ile görüşmelerde anlaşma sağladığı ileri sürüldü. Obradovic'in, 3 milyon euro yıllık ücretinde indirime giderek 2 milyon euro’yu kabul ettiği konuşuluyor. Son karar haftaya kaldı.

Fenerbahçe’nin Beko Basketbol takımının koçu Zeljko Obradovic ile anlaşmaya vardığı öğrenildi. 26 Mart'ta yeni tip korona virüs (Kovid-19) salgını nedeniyle İstanbul'dan ayrılan Obradovic, geçen günlerde İstanbul'a döndü. Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ve yöneticilerle görüşmeler yapan Obradovic’le yeni sezon ve alacağı ücret konusunda uzlaşma sağlandığı ileri sürüldü.

Sızan haberlere göre Obradovic, 3 milyon euro yıllık ücretinde indirime giderek 2 milyon euro’yu kabul etti, 30 milyonluk takım bütçesinin de 20 milyona indirilmesini onayladı.

ALİ KOÇ, OBRADOVİC'İ HAVALİMANINA KADAR UĞURLADI

Görüşmelerin ardından tecrübeli çalıştırıcı, Sırbistan'a gitmek üzere İstanbul Havalimanı'na geldi. Koç, havalimanına bıraktığı Obradovic'i koronavirüs tedbirleri kapsamında tokalaşmak yerine yumruk selamı yaparak uğurladı.

FENERBAHÇE’DEN DUYURU

Ali Koç’un Obradovic’i Sırbistan’a uğurlamasının ardından Fenerbahçe’den yapılan bilgilendirmede, koç ile yeni sezon planlamalarına dair yapılan görüşmelerin tamamlandığı belirtildi. Duyuruda, Obradovic’in yeni sezonla ilgili geri dönüşünü ailesi ile de görüştükten sonra hafta başında yapacağı belirtildi. Karara yönelik gelişmelerle ilgili yeni bilgilerin önümüzdeki günlerde verileceği ifade edildi.

Galatasaray'a büyük müjde: Adeta para yağıyor

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Eski bir Fenerli20 Haziran 2020 04:00

    ALLİ ALLİ ALLİ CİN ALLİ CİN CİN CİİİİİN. Bir de kızmazlar mı Cin deyince. Bak adam nasıl kar ediyor. Daha kar kalemleri çoktur bu CİNİN. Mesela mı ? Bir tane de ben yazayım o zaman : Aziz Başkan döneminde bir çeyrekte 150 milyon zarar yazmıştı ama şimdi kar yazıyor. Demek ki o 150 milyon zarar artık yok yani 150 milyon cepte ve KÂÂÂRRRR. Tam ALLİ CİN ALLİ

  • Peak19 Haziran 2020 20:54

    Fenerbahçemiz mi kaldı ki, 2 yıldır rezil olduk mumla arıyoruz yıldırım ı