E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporGalatasaray'a büyük müjde: Adeta para yağıyor---

Galatasaray'a büyük müjde: Adeta para yağıyor

Galatasaray'a büyük müjde: Adeta para yağıyor
19 Haziran 2020 - 13:35 borsagundem.com

Galatasaray'ın Emlak Konut ile birlikte gerçekleştirdiği 'Düşler Vadisi' projesi tavan yaptı, 509 konutluk ilk etabın 430 villası satıldı

Galatasaray'ın Emlak Konut ile başlattığı "Riva Düşler Vadisi" projesi için korona virüs salgını adeta Cim-Bom'a piyango kazandırdı.

Milliyet'ten Nevzat Dindar'ın haberine göre; Dursun Özbek döneminde gerçekleştirilen ve o günün koşullarında 500 milyon dolarlık bir kaynak beklentisi içerisinde bulunan sarı-kırmızılılar, inşaat piyasasındaki duraklamayla istenilene ulaşamamıştı. İhalesi Yılmaz İnşaat tarafından alınan bu büyük proje için ilk etap satışları başlanmış ancak beklenen gelir hedeflenememişti. Ancak pandemi, Galatasaray'ın bu projesine büyük bir değer kattı.

Gelirin yüzde 80'i Galatasaray'a

Gerek insanların bahçeli, şehir dışında bir yaşamı tercih edecek olması, gerekse konut kredisi faizlerinin 0.64'e kadar düşmesi, "Düşler Vadisi"ne olan talebi patlattı.

1. etapta bulunan 509 villanın 430'unun satışı tamamlandı. O dönemde 1 milyon liradan başlayan satışlarda, maliyet çıktıktan sonra gerçekleşen kârın yüzde 80'inin Galatasaray'a kalacağı açıklandı.

Projenin ilk etabı tamamlanıyor

Toplam 1400-1500 villa olarak planlanan projenin ilk etabının yakın süre içerisinde tamamlanacağı ifade edildi.

En ucuzu 1.6 milyon

Kalan 79 villadan 2+1 dublekslerin en düşüğünün 1 milyon 630 bin lira olduğu, kalan kısımdan en pahalısının da 4 milyon 91 bin lira olduğu belirtildi. İlk etaptaki en büyük olan 5+1'lerin tamamının satıldığı da dile getirildi.

Bu arada yeni etap için satışlar da başlandı. Bunların da 1 milyon 914 bin lira ile 8 milyon 464 bin lira arasında olduğu açıklandı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (8)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)