E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporFatih Terim geri dönüyor---

Fatih Terim geri dönüyor

Fatih Terim geri dönüyor
24 Mayıs 2022 - 08:55 borsagundem.com

Galatasaray'da 11 Haziran tarihinde yapılacak başkanlık seçimi öncesi sıcak gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Adaylığını açıklayan Dursun Özbek, Teknik Direktör konusunda da planını belirledi.

Dursun Özbek, Fatih Terim'i yeniden teknik direktör koltuğuna oturtmak istiyor. Yapılacak görüşmelerde sonuç alınmazsa Okan Buruk ve Nuri Şahin'den birine takım emanet edilecek.

Bu sezon Galatasaray'a veda etmesinin ardından Twitter'dan "İlk ve son imzam" paylaşımını yapan Fatih Terim'i yeniden Teknik Direktörlük koltuğuna oturtmak isteyen Özbek, bu yönde Terim'e yakınlığı ile bilinen Erden Timur, Cemal Özgörkey ve İsmail Sarıkaya'dan da destek alacak.

Okan Buruk ve Nuri Şahin gündeme gelecek

Terim ile yapılacak görüşmelerde olumsuz bir sonuç çıkması halinde gündeme gelecek isimlerden Okan Buruk, Galatasaray'da çalışmak istediğini her fırsatta söylemişti. Antalyaspor'un başında tarihi bir performans sergileyen Nuri Şahin ise Galatasaray ile ilgili soruları cevapsız bırakıyor. Antalyaspor ise genç çalıştırıcıyı kesinlikle bırakmak istemiyor.

Torrent ile yollar ayrılırsa 1 milyon 750 bin euro ödenecek

İspanyol teknik direktör Domenec Torrent'in G.Saray ile 1 yıllık sözleşmesi bulunuyor ve görevine devam etmek istiyor. Başkan adayları, Torrent ile yolları ayırması durumunda 1 milyon 750 bin euro ödemek zorunda.

Hamamcıoğlu yabancı bir teknik adam istiyor

Bir diğer başkan adayı Eşref Hamamcıoğlu da yabancı bir teknik adamı takımın başına getirmek istiyor. Hamamcıoğlu'nun seçilmesi durumunda futbolu emanet edeceği isim olan Cenk Ergün, hoca konusunda detaylı bir çalışma yapıyor. Ergün adaylarla görüşmeler yapmış durumda.

Terim yarın İstanbul'a gelecek

Fatih Terim, Bodrum'daki tatilini yarıda bırakarak yarın İstanbul'a gelecek. Terim'in yardımcılarından Necati Ateş ise Şükrü Hanedar ile birlikte olduğu fotoğrafı sosyal medyada paylaştı. Ardından Sarı-Kırmızılı taraftarlar 'Terim dönüyor' yorumları yaptı.(Sabah)

Galatasaray'da seçim tarihi açıklandı: Elmas'tan, Terim'e çağrı!

Galatasaray'da roller değişiyor: Terim aday olacak mı?

Galatasaray'da seçim için geri sayım: Terim aday olacak mı?

Belirsizlikler içindeki Galatasaray'da yeni sezon planlanıyor

Kerem Aktürkoğlu, Galatasaray tarihine geçti

Yıldız isim Fenerbahçe'ye: Galatasaray'da bir dönem kapanıyor!

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (5)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • ALİ HAYDAR TANRIKULU24 Mayıs 2022 18:35

    madem gercek gs  o zaman ücretsiz çalışsında alnını karışlayalım.sırtını gs yaslamış öyle büyük ve kalıcı başarısı varmı.o kadar süper biri olsa yurtdışından teklifler gelmez mi.

  • Bitik24 Mayıs 2022 13:01

    Parasız çalışır mı alt yapıda ? Hep profesyönel yüksek maaşlı bol transferli pozisyon mu olacak ? 

  • Realite24 Mayıs 2022 12:59

    Bütün imkanlar yetki para her şey senelerce emrine verildi sonunda takımı küme düşme kulübü batma  potasına soktu. Bu adam 20 yıldır algı dışında hiçbir şey vermiyor. Taffarel Hagi li takımla kazanılan  avrupa kupasının ekmeğini yiye yiye bitiremedi. Falcao ve benzeri nice faciaların sorumlularından biri de  bu şahıs değil mi ? Bu adamla hangi başkan yola çıkarsa şanslıysa seçimde facia bir sonuç alır. 

  • Yılmaz 24 Mayıs 2022 12:15

    Bir hemşehrim olarak dursun özbek'i destekliyorum,ama şu fatih terimde ne buluyorlar anlamış değilim bu kaprisli adamdan(fatih)bir cacık olmaz.

  • EKRİST24 Mayıs 2022 11:02

    Gittiginde ne oldu ki geldiğin de ne olsun.bunların devri bitti genç teknik direktörler gelsin.