E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporFatih Terim, Galatasaray'ın efsane yıldızını alıyor---

Fatih Terim, Galatasaray'ın efsane yıldızını alıyor

Fatih Terim, Galatasaray'ın efsane yıldızını alıyor
14 Mart 2024 - 08:28 borsagundem.com

Süper Lig’de liderlik koltuğunda oturan Galatasaray ile sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan Muslera için Fatih Terim'in devreye girdiği konuşuluyor.

Süper Lig devi Galatasaray'ın kalesini uzun yıllardır başarıyla koruyan Fernando Muslera'nın durumu belirsizliğini koruyor.

Galatasaray'da sene sonu sözleşmesi bitecek olan Muslera 'yeni sözleşme imzalanacak mı' diye beklenirken tecrübeli kaleci için yeni bir seçenek ortaya çıktı.

Yunanistan ekibi Panathinaikos'un teknik direktörlüğünü yapan Fatih Terim'in, Galatasaray'dan eski oyuncusu Muslera'yı transfer etmek istediği iddia edildi.

Yeni Açık'tan Yakup Çınar yaptığı bir konuşmada, "Fernando Muslera sezon sonunda gidiyor. Ben ‘Dursun Özbek yönetimi mayısın sonunda yapılacak seçimde yine seçilir, 1+1 sözleşme verir.’ diye düşünüyordum. Bana şu söylendi: ‘Babası çağırıyor.’ Panathinaikos…” dedi.

11 Ağustos 2011 tarihinde transfer olduğu Galatasaray’da 400 maça çıkan çıkan Muslera burada 6 Süper Lig şampiyonluğu yaşadı.

Galatasaray'da Muslera’nın sözleşmesi uzatıldı iddiası

 

Galatasaray'dan Muslera açıklaması

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)