E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaKripto ParalarEthereum'un yeni büyük rakipleri---

Ethereum'un yeni büyük rakipleri

Ethereum'un yeni büyük rakipleri
29 Mart 2022 - 10:00 borsagundem.com

Kripto sektörünün gözü Bitgert ve Centcex isimli iki yeni altcoin’de. Geride bıraktığımız dönemlerde Ethereum’un en büyük rakipleri arasında yer alan Solana’nın işlem hızı ve düşük işlem ücretleri, bu iki altcoin’le gölgede kalıyor.

BORSAGUNDEM.COM - DIŞ HABERLER SERVİSİ

Kripto para yatırımcıları yakın zamanda birçok büyük kripto projesinin ve kripto paranın en büyük rakibinin Bitgert (BRISE) olacağını söylüyor. Yatırımcıların bu altcoin’e yönelik boğa yanlısı beklentileri, Bitgert ekibinin sektördeki en güçlü blockchain’lerden birini oluşturmasının ardından yükselişe geçti. Bitegert’in BRC20 zincirinin sektörde en büyük değişimi beraberinde getirecek blockchain olacağı düşünülüyor. Peki Bitgert neden Ethereuem’un en büyük rakibi Solana’nın önüne geçecek? İşte Ethereum’un yeni büyük rakibi Bitgert ile ilgili detaylar ve Ethereum’un diğer iki rakibi.

1. Bitgert

Bitgert isimli altcoin’in, projenin yol haritasının açıklanmasının hemen ardından yeni Solana olacağı söylendi. Bitgert’in blockchain’i açıldığı günden itibaren, en hızlı blockchain olarak Solana’yı geride bıraktı. Bunun yanı sıra Bitgert’in BRC20 isimli blockchain’i, ekibin sıfır işlem ücreti mekanizmasını başarılı bir şekilde uygulamasının ardından en düşük işlem ücretine sahip blockchain olarak dikkat çekti.

Fortune’un haberine göre geçtiğimiz dönemlerde Solana’nın yükselişinin en temel nedenleri arasında, en hızlı blockchain olması ve işlem ücretlerinin düşük olması yer aldı. Ancak Solana’yı güçlendiren bu iki özellik, Bitgert’in ortaya çıkmasıyla gölgede kaldı. Solana blockchain’i daha hızlı olacak şekilde geliştirilse de, Bitgert’in sıfır işlem ücreti avantajını yakalama ihtimali düşük. Buna ek olarak Solana blockchain’inde şimdiye kadar yaklaşık 350 proje yer aldı. Bitgert ekibi ise önümüzdeki 30 günde 100’ün üzerinde proje başlatacak. Bu hızla devam ettiği takdirde Bitgert önümüzdeki bir yıl içinde blockchain’inde binin üzerinde projeye ev sahipliği yapabilir.

Tüm bunlar, kripto para yatırımcılarının Bitgert’in bir sonraki Solana olacağı konusundaki tahminlerinin güçlenmesine katkıda bulunuyor.

2. Centcex

Bitgert şimdiden oldukça iyi performans gösteriyor. Ancak kripto para yatırımcılarını heyecanlandıran bir diğer kripto para da Centcex. Bu proje de kripto alanında oldukça iyi bir performans gösterdi ve Centcex’in fiyatında %200’ün üzerinde artış görüldü. Yatırımcıları bu projeye çeken birden fazla unsur var. Ancak en önemlisi, devasa bir proje. Centcex ekibi bu ekosisteme sınırsız sayıda ürün getirerek, en büyük kripto ekosistemini oluşturmayı hedefliyor. Bu da Centcex’in kullanım alanının büyüklüğünün, sektördeki en büyük kripto paraları dahi gölgede bırakabileceği anlamına geliyor.

Bunlar arasında Bitgert devar. Centcex projesine farklı kripto uygulamalarından gelen milyonlarca blockchain kullanıcısı akın edebiliyor. Bu sayede ise kripto para en yaygın kullanılan kripto paralardan biri haline gelebilir.

3. Solana

borsagundem.com'un derlediği bilgilere göre Solana geçtiğimiz dönemlerde piyasadaki en hızlı blockchain olması ve düşük işlem ücretleri nedeniyle popülerliği hızla artan kripto paralardan biri olmuş ve Ethereum’un en büyük rakibi olarak görülmüştü. Ancak bu üstün performans şimdi Bitgert tarafından gölgede bırakılıyor. Bitgert Solana’dan daha hızlı bir blockchain’e sahip ve sektörde en düşük işlem ücretleriyle öne çıkıyor. Bitgert, şimdilerde Solana’nın üzerinde çalışmaya devam ettiği en büyük zorluk. Bitgert blockchain’ine giderek daha fazla kullanıcı yöneldikçe, Solana’ya yönelik talepte de hızlı bir düşüş görülebilir.

Ancak Solana ekibi aynı zamanda kendi blockchain’i üzerinde yeni ürünlere yer vermeye devam ettiği gibi, ağa yeni projeler de çekmeye çalışıyor. Solana Riptide ise ekibin son dönemde üzerinde çalıştığı en büyük programlardan bir tanesi. Programın Solana blockchain’ine yüzlerce yeni proje çekmesi bekleniyor.

Altında gözler müzakerelerde

 

Hacmi en yüksek hisseler

 

Bugün hisselerde gerçekleşen açığa satışlar

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)