E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemEski THK Üniversitesi Rektörü Ünsal Ban, yurt dışına kaçmaya çalışırken yakalandı---

Eski THK Üniversitesi Rektörü Ünsal Ban, yurt dışına kaçmaya çalışırken yakalandı

Eski THK Üniversitesi Rektörü Ünsal Ban, yurt dışına kaçmaya çalışırken yakalandı
29 Ağustos 2022 - 14:11 borsagundem.com

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığının soruşturması kapsamında, eski Türk Hava Kurumu (THK) Üniversitesi Rektörü Ünsal Ban, yurt dışına kaçmaya çalıştığı sırada Muğla'nın Milas ilçesinde gözaltına alındı.

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma çerçevesinde hakkında gözaltı kararı bulunan Ban'ın, deniz yoluyla yurt dışına kaçacağı ihbarı üzerine polis ekipleri harekete geçti.

Ban, Muğla'nın Milas ilçesinde kendisine ait olmayan bir araçla seyir halindeyken polis ekiplerince yakalandı.

Ünsal Ban'ın, kendi aracını bırakarak başka bir araçla hareket ettiği, kontrol noktalarından kurtulmak için de farklı güzergahları kullandığı belirtildi.

Ban hakkında, boşanma aşamasındaki eşine ait kişisel verileri organize suç örgütü lideri ile paylaşma, tehdit ve şantaj suçlamaları bulunuyor.

Muğla'da yakalanan Ünsal Ban Ankara'ya getirildi

 

Asılsız iddialara karşı Borsagundem.com’dan okurlarına önemli açıklama

SPK, Mine Tozlu Sineren hakkında suç duyurusunda bulunacak

İnternet sitelerinin yüz karası! Cihan Orhan 5 bin liraya haber kaldırıyor

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (13)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Hakkı30 Ağustos 2022 11:58

    Normal hukuki prosedürler, şikayetler, ihbarlar ciddiyetle ele alınıp Araştırılıp soruşturulup gerekliyse yargı işletilmeli. İşletilmezse devletin içinden köstebekler çıkar Fuat avnilere bilgi belge akıtır, bu ayrıca güvenlik zaafiyetidir. Birileri birilerine öfkelenince, kendi kafasına estiği gibi ortalığa belge boca etmesi ülke için güvenlik riskidir, vatandaşın devlete güvenini sarsar, vatandaş da devlet harici yasadışı yapılanmalara güvenmeye ve meselelerini orada çözümlemeye yönelme eğilimine girer. Her iddia, itham(suçlama) üstü örtülmeden sonuçlandırılmalıdır vesselam

  • xyz30 Ağustos 2022 10:03

    Meğer ne kadar çok sevenim varmış. Ama sizi anlıyorum sizlerin durduğu yer belli. Bu basit olayda bile sizler milletten çaldıklarıyla kaçarken yakalanan kişilerin yanındasınız. Yazıklar olsun size.

  • baran30 Ağustos 2022 13:21

    Hadi oradan taş arabası!  Sana yazıklar olsun!   

  • Katmerr30 Ağustos 2022 08:11

    Bunların hepsi ve hainler idam edilmele

  • xyz29 Ağustos 2022 18:15

    baran; dün Ünsal Ban ve Zehra Taşkesenlioğlunu övüyordun. Işine gelmeyince kocasını hemen FETÖ cü yaptın. Senin yüzünde ne derisi gerili. Sizin gibiler aynı Ünsal gibi millete bayrak ve vatan diyeceksin malı götüreceksiniz. Sizin gibilerin yatacak yeri yok. Sedat Pekerin dediği gibi işinin gücünüz haram.

  • baran30 Ağustos 2022 10:32

    Haramı helali mafya ..çin den öğrenen zavallı gel ben sana öğreteyim.  Önüne gelene zorbalık itlik yapmış silah zoruyla ve arkasında güçle zamanında nam kazanmış soytarılar bire bir kaldığında kedi kadar yolu olmaz.  Demek ki pislik atmak için bu kadar düştünüz ibrikçibaşının soytarısı.  Adamlık  senden çok uzak Madamlık belki!   Her kelamında bitmişliğini tükenmişliğini ilan ediyorsun zavallı hödük.

  • baran30 Ağustos 2022 10:26

    Yahu sen ne sersem bir ahmaksın!  Ben bu şahısları çoğu insanımız gibi  bu haber üzerinden  tanıdım!  Ama senin bir bağlantın varmış demek ki!  Be ahlaksız duymadığın görmediğin ispatlamadığın  konularda bile çok rahatlıkla iftira atabildiğine göre; iflah olmaz bir kahpe ve dönmesin.  Bu ahlaksızın bütün yazıları cahilllik ve fetoş kokuyor.  İbrikçibaşı senin asıl derdin bize sıra ne zaman gelecek diye  hindi gibi düşünmendendir.  Çünkü ahlaksızsın karaktersizsin gerçekten iman etmiş olsaydın bu kadar kahpe ve alçak olmazdın. NOKTA.

  • Katmerr30 Ağustos 2022 08:09

    Xyz sen hiç sevmem maalesef zavallısın sen

  • Sedat29 Ağustos 2022 20:59

    xyz kendini ifşa ettin nihayet, sen olayı saptırmaya çalışan bir trolsün.

  • hoca29 Ağustos 2022 17:59

    erzurumun gururu

  • M.kara29 Ağustos 2022 14:30

    Vaay anam vaayy.. şu memleketin geldiği hale bak ya.