E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemAsılsız iddialara karşı Borsagundem.com’dan okurlarına önemli açıklama---

Asılsız iddialara karşı Borsagundem.com’dan okurlarına önemli açıklama

Asılsız iddialara karşı Borsagundem.com’dan okurlarına önemli açıklama
28 Ağustos 2022 - 19:24 borsagundem.com

Haber sitemiz ve eski Genel Yayın Yönetmenimiz Orhan Pala’nın, isimlerinin yer verildiği bazı kamu görevlilerinin haksız kazanç edindikleri yönündeki iddialarla bir ilgisi yoktur. Asılsız ve hukuka aykırı iddialar için yasal girişimler yapılacaktır.

Değerli okuyucularımız,

27.08.2022 tarihinde sosyal medyada yayınlanan ve aynı gün bir TV kanalındaki programa da konu edilen, bir kısım kamu görevlilerinin haksız kazanç edindikleri yönündeki iddialarda, haber sitemiz ve eski Genel Yayın Yönetmenimiz Orhan Pala’nın da isimlerine yer verilmiştir.

Haber sitemiz ve Orhan Pala’nın söz konusu olayla ve bu olayda adı geçen kamu görevlileri, siyasilerle bir ilgisi olmayıp; yetkili makamlarca yapılacak inceleme ve soruşturmalar sonucunda bu husus açıkça ortaya çıkacaktır.

Öte yandan, yapılan bu asılsız ve hukuka aykırı iddialar nedeniyle sorumlular hakkında her türlü yasal yollara başvurulacaktır.

Kamuoyuna saygıyla duyururuz.

borsagundem.com

SPK, Mine Tozlu Sineren hakkında suç duyurusunda bulunacak

İnternet sitelerinin yüz karası! Cihan Orhan 5 bin liraya haber kaldırıyor

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.