E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporEski kulübünden Larin için sitemli açıklama---

Eski kulübünden Larin için sitemli açıklama

Eski kulübünden Larin için sitemli açıklama
31 Ocak 2018 - 06:36 borsagundem.com

Orlando City, Cyle Larin'in Beşiktaş ile anlaştığını duyurduğu açıklamasında yer alan "Takımımıza hürmet edip, değerlerine saygı duyan çalışan ve oyuncularla beraber gelecek sezona odaklanmayı hedefliyoruz" ifadesi dikkat çekti

Major League Soccer'dan (MLS) Beşiktaş'a transfer olan Clye Larin için eski kulübü de bir açıklama yayınladı.

İstanbul'a gelmesine ve Beşiktaş ile antrenmanlara çıkmasına rağmen transferin tamamlanması Cyle Larin'de sona gelindi. Larin'in eski kulübü Orlando City, transferin tamamlandığını açıkladı. Haberde, "Orlando City, ortada geçerli bir kontratın olduğunu tanıyan Beşiktaş ile forvet oyuncusu Cyle Larin'in açıklanmayan bir bedel karşılığında transferi konusunda anlaştı" denilirken, takımın geleceği için de, "Takımımıza hürmet edip, değerlerine saygı duyan çalışan ve oyuncularla beraber gelecek sezona odaklanmayı hedefliyoruz." açıklaması yapıldı.

NTV Spor'un haberine göre, İstanbul’a getirdiği 22 yaşındaki futbolcuyu bonservis bedeli olmadan transfer etmeyi planlayan Beşiktaş, MLS ekibi'nin Larin’in sözleşmesini tek taraflı olarak 1 yıl uzatması ile transferi FIFA’ya taşınmadan tamamlamak için Orlando City ile anlaşmaya varmıştı.

Beşiktaş bir yıldızı daha kadrosuna kattı

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)