E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaYaşam-MagazinErzurum'da korkutan deprem---

Erzurum'da korkutan deprem

Erzurum'da korkutan deprem
18 Mart 2015 - 02:03 borsagundem.com

Merkez üssü Tortum ilçesi olan 3.9 büyüklüğündeki deprem kısa süreli panik yaşattı

Erzurum'da gece yarısı deprem paniği yaşandı. Merkez üssü Tortum ilçesi İnceder köyü olan depremin büyüklüğü AFAD Deprem Dairesi tarafından 3.9 olarak açıklandı. Saat 01.21'deki deprem AFAD'a göre 12.88 kilometre derinlikte meydana geldi.

BÜ Kandilli Rasathanesi Deprem Araştırma Merkezi ise depremin büyüklüğünü 3.8, derinliğini de 5 kilometre olarak duyurdu. Kandilli Rasathanesi, İncedere merkezli saat 00.29'da da 2.5 büyüklüğünde bir başka sarsıntının daha olduğunu duyurdu. 

Tortum'da 3.9 büyüklüğündeki depremin ardından da 2.3, 2.8 ve 2.4 büyüklüğünde 3 sarsıntı daha meydana geldi. 



Deprem, Tortum ve çevresinde kısa süreli paniğin yaşanmasına yol açtı. 

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Hüsamettin ŞENER18 Mart 2015 10:38

    Güneş tutulmasının depremlere etkisi yoktur diyen ,başlarına Elma Düşünce yer çekiyor yalanını söyleyen bilim adamı geçinen yobazların kafalarında patlıyor bu depremler. Nötür etkisi İZLANDA adasında yaşanıyor şu anlarda. 5.0-4.5 magnitüdlük depremler ve volkan patlamaları olan ada şu anda sessiz ve sakinleşti.Yetersiz ve Tutarsız bilim adamlarına duyurulur... Bu depremide çoktan tesbit ettim 7.0 magnitüd olarak.